Hirdetés

"Nehéz táncolni, amikor sírsz. De most már táncolok" - először szólalt meg a kirúgása óta a népszerű műsorvezető

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Két évvel ezelőtt szinte teljesen eltűnt a reflektorfényből Ellen DeGeneres műsorvezető, miután végleg megszüntették a népszerű talk show-ját. Most viszont visszatért, méghozzá egy saját stand up turnéval.

Ellen visszatérése a Netflixen is hamarosan látható lesz, ugyanis az "Ellen's Last Stand...  Up Tour" címmel indított stand up turnéját filmre veszik.

A 66 éves színésznő-műsorvezető azzal kezdte hollywoodi műsorát, hogy "nem érdekelt, mit gondolnak rólam mások, és rájöttem... ezt a népszerűségem csúcsán mondtam".

DeGeneres nehéz éveken van túl, miután az Ellen DeGeneres Show munkatársai azzal vádolták meg a show vezető producereit, hogy "mérgező munkahelyi" körülményeket biztosítottak számukra - írja a BBC.

"Nincsenek gonosz emberek a showbizniszben"

Hivatkozás másolása

Három producert kirúgtak a visszaélések és szexuális zaklatás vádjai közepette, DeGeneres pedig élő adásban kért bocsánatot, majd 2021 májusában bejelentette, hogy a következő évben, 19 évad után véget ér a népszerű beszélgetős műsora.

DeGeneres elmondta a Los Angeles-i közönségnek, hogy a műsor vége óta sokat kertészkedik, és csirkéket tart háziállatként - hozzátéve, hogy korábbi talk show műsorvezetőként ismeri a nyomást, hogy "minden nap tojást kell tojnia".

"Mi mást mondhatnék még?" - tette hozzá."Ó, igen, kirúgtak a showbizniszből. A showbizniszben nincsenek gonosz emberek".

Esther Kang, a People munkatársa, aki jelen volt az előadáson, azt írta: "Bár Ellen DeGeneres humorral tekint vissza talkshow-jára, nem tagadhatja, hogy a váratlan távozása mély sebeket hagyott maga után".

Kang hozzátette: "Miután elgondolkodott azon, hogyan lett a 'leggyűlöltebb ember Amerikában', DeGeneres azt mondta, hogy a megpróbáltatás a televíziós személyiségét korábbi önmaga csontvázává tette."

"A gyűlölet sokáig tartott, és igyekeztem elkerülni, hogy elolvassam a híreket" - emlékezett vissza. "A 'légy kedves' nő nem volt kedves. Ez volt a főcím".

"Megjegyezve, hogy minden nap azzal fejezte be a talkshow-ját, hogy 'Legyetek kedvesek egymáshoz', DeGeneres azzal viccelődött, hogy ez 'problémává' vált, mert az emberek elkezdtek úgy gondolni rá, mint egy 'egydimenziós karakterre, aki dolgokat osztogatott és táncolgatott'.".

A komikus arra is utalt, hogy az 1990-es évekbeli sitcomját törölték - ami azután történt, hogy bevallotta a nagyközönség előtt, hogy a nőkhöz vonzódik.

"Azoknak, akik számon tartják, ez a második alkalom, hogy kirúgtak a showbizniszből... Végül harmadszor is ki fognak rúgni, mert gonosz, öreg és meleg vagyok"

- mondta. Majd úgy fogalmazott, mivel olyan sokáig volt a nyilvánosság előtt, a kirúgás "nagyon megviselte az egómat és az önbecsülésemet".

"Olyan szélsőségek vannak ebben a szakmában, az emberek vagy szeretnek és bálványoznak, vagy gyűlölnek, és az utóbbi emberek valahogy hangosabbak"

- tette hozzá. A stand-up show kérdésekkel és válaszokkal zárult - a közönség egyik tagja azt mondta, inspirálta DeGeneres azon képessége, hogy egy nemrégiben átélt nehéz időszak után képes volt talpra állni. "Nehéz táncolni, amikor sírsz. De most már táncolok" - jelentette ki.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés