Hirdetés

Autójával hajtott bele az ATV műsorvezetőjébe Tasnádi Péter

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“Nyújtotta a kezét, én meg lefagytam” - emlékezett a Naphire.hu megkeresésére Vogyerák Anikó, akinek az első balesete remélhetőleg az utolsó is lesz, de mindenképp emlékezetes.

TIzennyolc évesen szerezte meg a jogosítványát, de csak néhány éve kezdett el vezetni az ATV Öt műsorvezetője. Vogyerák Anikó még csak egy-két éve járt rendszeresen a forgalomban, amikor balesetet szenvedett. Azt a napot sosem felejti majd el. “Odafigyelve és óvatosan vezettem, mint ahogyan azóta is, amikor a II. kerületben egy körforgalomban egyszer csak hátulról nekem csapódott valaki” - kezdte a műsorvezető, majd hozzátette: tudja, hogy az első leckék egyike, hogy a körforgalomban lévők elsőbbséget élveznek. “Gondoltam: nagyon szuper, megvan az első balesetem. Jó, nem történt bajom. Igazából mindegy is, hogy a kocsinak mi baja. Félreállok” - folytatta.

Elmondása szerint ekkor már azon kezdett el inkább izgulni, vajon a vétkes autó sofőrje megállt-e. Majd észrevette: igen, de egy másik kijáratnál kanyarodott ki, így utána ment és mellé parkolt. “Majd kiszállt a kocsiból egy idősebb úriember és megszólalt: “Ne haragudjon, én hibáztam - Tasnádi Péter.” És ezzel a lendülettel nyújtotta a kezét, én meg lefagytam” - emlékezett a pillanata Vogyerák Anikó, aki újságíróként nagyon is jól ismerte ezt a nevet. Mivel egyikőjük sem tudta igazán, mi a teendő, kitöltötték a betétlapot, majd telefonszámot cseréltek. Sőt, a férfi nagyvonalú ajánlatot tett.

“Megkérdezte, ki az én szerelőm, vagy hova viszem majd a kocsim és pár nap múlva el is kísért oda és elintéztünk mindent” - folytatta az ATV műsorvezetője, aki ekkor már megjegyezte neki, ő újságíró. “Mondta, hogy “nagyszerű, nagyon szereti az újságírókat”” - idézte fel Tasnádi reakcióját Anikó, akinek nemrég kapóra jött az “ismeretségük”. A Gyárfás-ügy kapcsán ugyanis nemrég az eszébe jutott Tasnádi, akinek a neve gyakran felmerült a Fenyő-gyilkossággal kapcsolatos eljárásban. Így, amikor Vogyerák Anikó felhívta, Tasnádi elfogadta az ATV Start meghívását, és két interjút is adott a csatornának.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés