Hirdetés

Tortát nyomtak az ATV műsorvezetőjének arcába

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

“Csak lestem: mit akar tőlem!?” - emlékezett a Naphire.hu megkeresésére Szlazsánszky Ferenc. Mint kiderült, a szálak a feleségéig vezettek.

Nyolc feledhetetlen napot töltött egy baráti társasággal és a gyönyörű feleségével Marokkóban az ATV népszerű műsorvezetője. A Naphire.hu úgy tudja, felesége, Veruka nem véletlenül szervezte a születésnapjára az útjukat. Minderre akkor derült fény, amikor egyik szállásukon, a sivatag közepén létesített luxus sátortáborban váratlan események történtek a vacsora alatt. 

“Épp vacsoráztunk a társasággal, amikor berber népviseletben lévő zenészek jöttek be és népdalokat kezdtek játszani. Majd egyikük odalépett, megfogta a kezem és középre vezetett. Először azt hittem, meg akar táncoltatni, de aztán feltűnt, hogy van nála egy torta, és váratlanul belekezdtek a happy birthday-be berber nyelven, majd felköszöntöttek. A végén pedig a képembe nyomták a tortát, szó szerint úgy, mint a Chaplin filmekben” - mondta lapunknak Szlazsánszky Ferenc. Utóbb kiderült, az egészet a felesége szervezte meg még Magyarországról. A torta méretére jellemző, hogy egy ott vacsorázó német társaság tagjainak is jutott belőle.

A marokkói körút azonban nem csak ettől lett különleges. “Van egy 20 fős budapesti-pomázi társaságunk, akikkel gyakran együtt utazunk.  Marokkó komolyabb logisztikát igényelt, ezért a szervezéssel és az idegenvezetéssel megbíztunk egy Barcelonában élő magyar hölgyet, aki beszél spanyolul, arabul, berberül, angolul. Mellette jött velünk két berber fiatalember, Ibrahim és Ali, ők vezették a buszt és intéztek mindent” - folytatta a Naphire.hu-nak a műsorvezető, majd hozzátette: tényleg profik voltak. Jól ismerik az országot, a nyolc nap során egy percig nem unatkoztunk: Csobbanhattunk az óceánban, láttuk Afrika második legnagyobb vízesését, a sivatagban tevekaraván és quadozás várt, megnéztük a nomádokat, akik a pusztában élnek. Laktunk sátorban és belvárosi szállodában, bazár felett és több ezer méter magas hegyekben” – mesélte az ATV műsorvezetője, aki szerint az volt a legkülönösebb, hogy Marokkóban szinte alig van jelen a modernitás, olyan, mintha megállt volna az élet.

Feri és felesége egy ruhaüzletben azt is kipróbálhatta, milyen berber viseletben a homokdűnék közt szelfizni. Az éjszakáikat pedig egy a sivatagban felállított luxus sátortáborban töltötték, ahol hideg- és melegvíz, de még áram is a rendelkezésükre állt. Ott, az étteremsátorban történt a “tortás támadás” is.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés