Hirdetés

Kulcsár Edina megtette a bejelentést: ezt a nevet kapja a kislányuk

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Egy élő tévéműsor vendége volt a sztárkismama és véget vetett a hetek óta tartó találgatásoknak.

Hónapok óta köztudott, Varga Márk, alias G. w. M. És felesége, Kulcsár Edina rövidesen szülők lesznek, sőt, hónapokkal ezelőtt egy babaváró bulin kiderült az is, a volt szépségkirálynő egy kislányt hord a szíve alatt. Azóta már számos pletyka és találgatás szárnyra kelt, vajon mi lesz a neve a picinek, de Edináék türelmet kértek. Erről ugyanis hosszasan egyeztettek a szerelmével, sőt - mint korában is elmondta - szakembereket is megkérdezett a tervezett nevekkel kapcsolatban. Most azonban ő maga rántotta le a titokról a leplet.

A Naphire.hu szúrta ki: Edina néhány órája az RTL reggeli műsorának volt a vendége, ahol a műsorvezetők kérdésére elmondta, a kislánya az Amara keresztnevet kapja. S az ő vezetéknevét nem. “Számomra nagyon fontos: mind a jelentése, mind a számmisztika és miegymás. Nem vagyok annyira ezoterikus, meg nem ez határozza meg, ezt is fontos elmondani, de valamilyen szempontból fontosnak tartom ezeket is. Úgyhogy ez volt a tökéletes” - mondta a műsorban, majd egyértelműsítette: “Varga Amara - az lesz a neve” - így Edina.

Az interneten fellelhető információk szerint az Amara név latin, igbo és szanszkrit eredetű, jelentése: örökkévaló, hervadhatatlan, kegyelmes. Becézési formái: Ami, Amika, Amuska, Ama, Mara, Marácska, Amarácska. Hivatalos névnapja viszont nincs.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés