Hirdetés

Valami nincs rendben Kulcsár Edina terhessége körül: mindenkit átvert?

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Tavaly augusztus 23-án jelentette be, hogy babát várnak szerelmével, Varga Márkkal, akkor azt mondta, nagyon meglepte, hogy terhes, hiszen nem számított rá, hogy ilyen hamar közös gyermekük lesz G.w.M-el. Azonban most a kommentelők valami nagyon furcsát szúrtak ki.

Kulcsár Edina állapotossága véletlenül derült ki, miután rosszul lett a Dancing with the Stars egy próbáján, és megvizsgálták, emiatt vissza is mondta a versenyt.

Kulcsár Edinánál most már tényleg bármelyik pillanatban megindulhat a szülés, miután a pár februárban összeházasodott, bár egyesek szerint már világra jött a kis Amara, csak még nem hozták nyilvánosságra. Edina az egyik közösségi oldalára feltöltött fotója alá érkező kommentre válaszolta azt, hogy: "egy lufi vagyok. Elvileg még lenne 3 hét!" - írja a Promotions.

Ezek után sokan számolgatni kezdtek, és többen is azon a véleményen vannak, hogy sehogy sem jön ki a matek. Néhány anyuka arra az eredményre jutott, hogy Kulcsár Edina kislányának már rég meg kellett volna születnie, ha valóban akkor volt 4 hetes terhes, amikor otthagyta a Dancing with the Stars-t. Ha pedig még mindig 3 hét van hátra, akkor csak átverés, egy kitalált ürügy volt akkor éppen, hogy ki tudjon hátrálni a produkcióból.

Átverés volt akkor, vagy sem, az biztos, hogy tényleg bármikor megindulhat a szülés, a babát pedig igazi luxusban várják szülei.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés