Hirdetés

Kozsó irgalmatlan hisztit rendezett, amiért kitálalt róla a volt felesége és a lánya

 portré

Kozsóval mindig történik valami. Hol áramlopási ügye van,  hol családot alapítana, hol egykori családjával dobálnak sarat egymásra önfeledten. 

Most pedig a volt felesége és a lánya azt állítják, nem tartja velük és az unokájával sem a kapcsolatot, az énekes cáfolta, hogy nem próbált volna közeledni a kis Mia felé. Kozso teljesen kiakadt, a sárdobálás miatt, az exe és a lánya kamerák előtt reagáltak a nyilatkozatára - írja a Blikk.

Amanda Ardens hosszú ideig nem nyilatkozott a híres édesapjáról, Kozsóról, viszont pár hete az édesanyjával, Kádár Mónikával együtt arról beszéltek, milyen rosszul érinti őket, hogy az énekes nem tartja velük a kapcsolatot. A sikeres írónő és kommunikációs vezető mára már 32 éves és egy 10 éves kislányt nevel. Annak ellenére, hogy a szülei elváltak, úgy érezte, hogy apaként és nagypapaként talán számíthat az édesapjára, de nem így lett és ez a mai napig fájó pont az életében. Kozso volt felesége a lányuk védelmére kelt és kijelentette, az előadó bánhatja, hogy eltaszította magától a gyermeküket és az unokájukat.

Azt azonban egy Facebook-posztban cáfolta a zenész, hogy nem próbál meg az unokája, Mia életének a része lenni. Az Ámokfutók oldalán reagált a vádakra: "Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy kell-e bármit mondanom egy ilyen méltatlan helyzetben, amit körülöttem immáron visszatérően 5 éve, éves rendszerességgel gerjeszt a volt feleségem. Biztos vagyok abban, hogy sok elvált férfi és apa tapasztal meg utálatot egy elromlott kapcsolat kelletlen következményeként, de van egy határ, amin túllépve úgy gondolom, hogy az ember már leginkább csak magát minősíti és nem azt, akit sárral dobál és akiről hazugságokat, elferdített tényeket terjeszt" - idézte a szavait a Ripost.

Az énekes hozzátette, hogy mindig közeli kapcsolatot ápolt a lányával és igyekezett sok időt együtt tölteni az unokájával is, annak ellenére, hogy nem mindig volt minta apa. Egykori feleségét, Mónikát pedig egyenesen hazugnak nevezte, ugyanis felháborítónak tartja, hogy próbálja őt bemocskolni.

Anya és lánya a Tények Pluszban nyilatkoztak:

"Sokat gondolkoztam a riportja után, mert akkora szeretettel beszélt az unokájáról, a kislányomról, hogy nagyon jó érzés volt hallani. Nagy szeretettel várom, hogy jöjjön, vigye el, játsszon vele és alakuljon ki köztük egy olyan szorosabb kapocs, ami köztünk nem tudott kialakulni” jegyezte meg Kozso közleményét látva a lánya.

"Nem találkoztunk túl gyakran, az a szoros kapcsolat, ami ahhoz kell, hogy mondjuk minden nap beszéljünk, az soha nem volt meg. Két évet éltem vele, 16 éves koromtól 18 éves koromig. Ezalatt nagyon sok helyre elvitt, jó volt a kapcsolatunk, de 18 évesen megismertem a férjemet és én azóta vele élek" – fűzte hozzá.

Mónika is elárulta, hogy semmiféle rosszindulat nem volt benne a pénz vagy a gyereknevelés miatt az ex férje iránt:

"Mindig megteremtettem azt az egzisztenciális hátteret, hogy nem volt szükségem gyerektartásra. Ha el is maradt, szerintem én soha nem kopogtattam érte. Úgy gondolom, hogy ez mindenkinek lelki kérdés, nem akartam ezzel foglalkozni. Amikor tehette, akkor költött a lányomra, mondjuk amikor kivitte Amerikába vagy, amikor nála nyaralt, akkor ő fizette a költségeit, az utazását" ” ecsetelte a kamerák előtt. Mónikát nem érintette jól, hogy Kozso azt állította, kizárják az életükből, miközben csak azt szeretnék, ha több időt töltene az unokájával, amire korábban volt példa, viszont azóta már ismét megszakadt a kapcsolat.

"Volt egy fél év, amikor sokat volt az unokájával, együtt játszottak, festettek. Emlékszem, hogy mesélte Miácska, hogy töklámpást készítettek. Azt gondolom, hogy akkor ő a nagyapaságot megélte" idézte fel az adásban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés