Hirdetés

Szétoperáltatta magát a szupermodell, most a fiatal lányokat figyelmezteti, hogy ne kövessék a példáját

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Katie Price szerint "nincs rosszabb", mint amikor a 20-as éveik elején járó nők kozmetikai beavatkozásokat végeztetnek el magukon, így most szeretné felvilágosítani őket a kockázatokról.

A modell és tévés személyiség arról ismert, hogy maga is gyakran kés alá fekszik, de ragaszkodott hozzá, hogy "nem képmutató" - írja a BBC.

"Csak 40 éves koromban kezdtem el átalakíttatni az arcom. Volt mellplasztikám is"

- mondta, és figyelmeztetett, hogy mindez "káros a testre". "Nem alakíttattam át az egész testemet a 20-as éveimben. Szerintem manapság mindenki úgy néz ki, mint az UFO-k".

A How To Fail With Elizabeth Day podcastnek nyilatkozva a 45 éves Price azt mondta: "A szépségápolás nem a legjobb dolog, amit valaha is csináltam: "Nem csináltattam botoxot 27/28 éves koromig. Az ajkakfeltöltést kipróbáltam, amikor még nem tudták [hogyan kell csinálni], és úgy néztem ki, mint egy kacsa, de aztán csak lazítottam rajta".

"Most minden lány ugyanúgy néz ki, és arra gondolok, hogy vajon hogy fognak kinézni, amikor annyi idősek lesznek, mint én?"

- tette fel a kérdést Price, akinek öt gyermeke van, azt mondta, hogy a műtétek utáni felépülési folyamat "egy életre elvette a kedvüket", hogy megműttessék saját magukat.

Price arról is beszélt, hogy az emberek abba bele sem gondolnak, hogy a műtét után mi történik, ugyanis csak az előtte és az utáni állapotot látják. De elmondása szerint, amikor túl volt a műtéten, szörnyű fájdalmakat élt át, és a varratszedés, valamint a hegek tisztítása sem volt kellemes feladat.

"Az emberek nem veszik észre a fájdalmat, a tisztítást, a varratszedést és az ágynyugalmat, csak előtte és utána látnak, amikor már túl vagy rajta. Szóval szeretném felvilágosítani az embereket erről. Károsítja a testedet. Nagyon sok altatásban volt részem. Tudom, hogy még mindig ezt választom, de már idősebb vagyok".

Azt mondta, hogy a plasztikai műtétjeinek kiválasztása "olyan volt számomra, mintha vásárolni mennék, ami nagyon rossz".

"De tovább mehetnék, mint ahogyan eddig tettem. Néha belenézek a tükörbe, és [nem tudom eldönteni], hogy az emberek azért néznek meg, mert műanyag nőnek nézek ki, vagy azért mert jól nézek ki".

"Semmi sem rosszabb, mint amikor ezek a fiatal lányok most, a 20-as éveik elején mind töltőanyagot, ajkakat, melleket [csináltatnak] maguknak."

Price az utóbbi években egyre többet részletet osztott meg magánéletéből, beleértve a színfalak mögötti életet fogyatékkal élő fiával, Harvey-val. A BBC számára dokumentumfilm-sorozatot készített az autista és a Prader-Willi-szindrómás fia életéről.

2023 júliusában Price azt is elmondta, hogy figyelemhiányos hiperaktivitás-zavart (ADHD) diagnosztizáltak nála, és szerinte ez magyarázza néhány rossz döntését.

Ezt a podcastben mondta el: "Most diagnosztizáltak, nem mintha hinnék ezekben a címkékben, de van értelme, hogy súlyos ADHD-m van. És most már lenne értelme, mert rossz döntéseket hoztam, rossz dolgokat tettem, pedig valójában csak ártatlan [és] hiszékeny vagyok".

Price, aki mostanában bevételének egy részét az OnlyFans előfizetéses weboldalon való tartalomkészítésből szerzi, az elmúlt években továbbra is felkelti a bulvársajtó érdeklődését a romantikus kapcsolatai és pénzügyi problémái miatt.

A hónap elején másodszor is csődöt jelentett, és azt mondta, hogy ez nem történt volna meg, "ha a férfiak nem lennének az életemben".

Price háromszor volt házas, 2005 és 2009 között Peter Andre énekes volt a férje, amely szerinte "valódi" kapcsolat volt, de a későbbi házasságait Alex Reiddel, 2010 és 2012 között, valamint Kieran Haylerrel, 2013 és 2021 között "csak fellángolásnak" nevezte.

Az elmúlt években többször is megfordult a bíróságon vezetési szabálysértések miatt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés