Hirdetés

Nem bír leállni a plasztikával a szupermodell: a beavatkozások megszállottjává vált

Nap Híre portré Nap Híre

A 45 éves Glamour-modell, Katie Price döbbenetesen nyilatkozott saját magáról: elmondása szerint már annyi beavatkozáson esett át, hogy kezd úgy kinézni, mint egy földönkívüli. 

A szupermodell az évek során számtalanszor változtatta meg a külsejét, többek között töltőanyagokkal, botoxszal, arcfelvarrással és mellplasztikával. Price azt is elárulta: még most sem akar leállni a szépészeti beavatkozásokkal, még annak ellenére sem, hogy sokan megosztónak találják a külsejét - írja a Sun.

„Soha nem gondoltam, hogy jól nézek ki, és most sem gondolom ezt. Talán testdiszmorfiám van, és ezt be kell vallanom, ugyanis mindig változtatok magamon” – vallotta be. 

A modell beszélt arról is, hogy néha felismerte, hogy túl messzire ment, ám most már nincs benne annyi töltőanyag: már „csak” a szájában van, illetve botox az arcán. Ám mindeközben azt is megjegyezte, hogy a héten újból megcsináltatja az ajkait. 

Katie mindazok ellenére teszi ezt magával, hogy beismerte magának a beavatkozások iránti megszállottságát, és azt függőségnek és az önkárosítás egyik formájának nevezte.  Bevallotta, hogy még mindig nem elégedett a külsejével, és ahogy öregszik, úgy fog tovább változtatni magán.

A szépészeti beavatkozások mellett a tetoválások megszállottjává is vált: az elmúlt években teletetováltatta a testét a virágoktól az egyszarvúig mindenféle mintákkal, és azt is elárulta, hogy még több tetkót tervez. 

Katie megjegyezte, hogy „majd szólni fog, ha teljesen elégedett lesz a külsejével."

Madonna is túltolta

Hivatkozás másolása

Mint azt a naphire.hu is megírta, Madonna a felismerhetetlenségig operáltatta magát az elmúlt években. A 65 éves világsztár ráadásul ezzel nem elégszik meg: az operációk mellett folyamatosan retusálja magát a képein, hogy a rajongók nehogy egy apró ráncot is észrevegyenek az arcán.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés