Hirdetés

Milliókat fizetett a hatalmas ajkaiért ez a nő, de sajnos tud enni Európa "legnagyobb szájával"

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Bár nem tud normálisan enni, a nő ennek ellenére sem hajlandó leállni a plasztikai műtétekkel.

Hiába költött milliókat "Európa legnagyobb ajkaira" egy osztrák modell, elmondása szerint mostanra komoly problémái adódtak az evéssel és az ivással is. A Bécsből származó nő, Vienna Wuerstel azt állítja, hogy eddig több mint 30 milliliternyi töltőanyagot fecskendeztek az ajkaiba, amitől úgy néz ki, mint egy pisztráng, annyira felduzzadtak az ajkai.

Vienna emellett számos homlok- és arckezelésen átesett, illetve mell- és fenéknagyító műtéteket is elvégeztek rajta. Annak ellenére, hogy a duzzadt ajkai miatt már enni és inni sem tud, azt mondja, hogy továbbra sem fog leállni a plasztikai beavatkozásokkal - írja a Mirror.

Alig várom, hogy még nagyobb ajkaim legyenek. Szuper izgatott és boldog vagyok a nagy ajkaim miatt. Mindig is ilyenre vágytam

- nyilatkozta a nő, aki a kezelései miatt az online kritikusok céltáblájává vált, akik folyamatosan bírálják a külsejét a közösségi oldalakon. A magát "plasztikai fanatikusnak" nevező Vienna azonban nem foglalkozik a kommentelőkkel, mint mondja, ő maga büszke a külsejére és arra biztatja az embereket, hogy merjenek lépni, és tegyenek meg mindent azért, hogy magabiztosak legyenek a saját külsejükkel kapcsolatban.

Vienna jelenleg a spanyolországi Mallorcán él egy közös lakásban barátnőjével, Jessicával, akit "Ausztria legnagyobb mellekkel rendelkező nőjének" tituláltak továbban. Jessica átszámítva már több mint 18,5 millió forintot költött plasztikai műtétekre, hogy igazi Barbie-baba legyen, sőt, novemberben is egy újabb beavatkozáson fog átesni, ugyanis még nagyobb implantátumokat szeretne.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés