Hirdetés

Mi a fenét művel Justin Bieber?

Virág Sára portré Virág Sára

Justin Bieber is csatlakozott azon világhírű sztárokhoz, akik India leggazdagabb emberének fia és leendő felesége esküvőjén lépnek fel. 

Az énekes azonban csak egy a számtalan híresség közül. A pár első esküvő előtti partiján Rihanna lépett fel, míg a másodikon - egy földközi-tengeri körutazás során tartott eseményen - a 90-es évek tini szívtiprói, a Backstreet Boys, Katy Perry énekesnő és Andrea Bocelli olasz tenor szerepelt. Az eseményeket figyelemmel kísérők már alig várják, hogy kiderüljön, ezek után ki fog fellépni a tényleges esküvőn, a család azonban egyelőre igencsak titkolózik. Egyes pletykák szerint Adele biztos ott lesz, de erre sem reagáltak semmit – írja a BBC

Mukesh Ambani legkisebb fiának esküvője a csillagos égig nyúlik, már ami a költségeket illeti: még a lánya korábbi esküvőjét is felülmúlja az esemény, amelyen pedig maga Beyoncé adott elő. A hétvégén tartandó háromnapos esemény költségei és ponton programja eddig még nem ismert. A hírek szerint azonban Rihannának 7, Justin Biebernek pedig 10 millió dollár ütheti a markát. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés