Hirdetés

Gyomorforgató dolgokkal vádolják a Backstreet Boys énekesét, mindent tagad a sztár

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Nick Carter ügyvédei "felháborítónak" nevezték az énekes ellen felhozott állításokat, amelyek egy új dokumentumfilmben hangoztak el.

A héten megjelent Fallen Idols: Nick and Aaron Carter című dokumentumfilm három nő állításait tartalmazza a Backstreet Boys énekeséről. Melissa Schuman, Shannon Ruth és Ashley Repp a 2000-es évek elején történt állítólagos bántalmazások miatt perelték be Cartert. Az énekes azonban viszontkeresetet nyújtott be mindhárom nő ellen rágalmazás miatt - írja a BBC.

A Los Angeles Timesnak adott nyilatkozatában az énekes jogi csapata azt mondta, hogy a nők "valótlanságokat terjesztenek". 

"Ezek pontosan ugyanazok a felháborító állítások, amelyek miatt bepereltük ezt az összeesküvő bandát"

- áll a közleményben. "Ezek az ügyek most járják az utat a jogrendszerben, és mind az első bírósági döntések, mind az elsöprő bizonyítékok alapján meg vagyunk arról győződve, hogy győzni fogunk, és felelősségre vonjuk őket, amiért elkezdték terjeszteni ezeket a hazugságokat".

Carter a hírek szerint visszautasította, hogy megszólaljon az új, négyrészes dokumentumfilmben, ami hétfőn debütált az Egyesült Államokban.

Ruth 2022-ben polgári peres eljárást indított Carter ellen szexuális zaklatás miatt, azt állítva, hogy a férfi 2001-ben, 17 éves korában, egy Backstreet Boys-koncertet követően megerőszakolta őt a washingtoni Tacomában.

Carter képviselője "jogilag alaptalannak" és "teljesen valótlannak" nevezte a vádakat.

Carter két hónappal azután, hogy Ruth beadta a keresetet, ellenkeresetet nyújtott be, "opportunistának" nevezve őt, aki állítólag összeesküdött Schumannal, hogy együtt megzsarolják őt.

Schuman, a Dream lányegyüttes egykori tagja 2017-ben nemi erőszakkal vádolta meg Cartert, de az ügyészek nem emeltek vádat Carter ellen, mert az elévülési idő lejárt.

Ezután 2023 áprilisában polgári pert indított, azt állítva, hogy Carter 2002-ben Santa Monicában, amikor az énekes 22, ő pedig 18 éves volt, szexuálisan bántalmazta.

Repp 2023 augusztusában nyújtotta be a pert, azt állítva, hogy Carter háromszor bántalmazta őt Floridában 2003-ban, amikor ő 15, a férfi pedig 23 éves volt.

Carter ügyvédje "nevetségesnek" nevezte Repp vádjait, és 2024 januárjában az énekes védői beadták a bíróságra a rágalmazási ellenkeresetet.

Az Investigation Discovery által sugárzott sorozat a Carter és néhai öccse közötti viszályt is vizsgálja.

Halála előtt a szintén énekes Aaron Carter nyilvánosan támogatta azokat a nőket, akik szexuális zaklatással vádolták a bátyját.

A dokusorozat Aaron Carter mentális egészségügyi küzdelmeit is bemutatja, mielőtt 34 évesen, 2022 novemberében elhunyt.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés