Hirdetés

Minden négyzetméterre jutott egy sztár, Rihanna is fellépett Ázsia leggazdagabb örökösének az elő eskövői buliján

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ötszáz étel, több mint ezer vendég és több millió dolláros költségvetés - állítólag így ünnepelte közelgő esküvőjét Ázsia leggazdagabb emberének fia.

Anant Ambani és leendő felesége, Radhika Merchant háromnapos extravagáns ünnepségén a bollywoodi szupersztárok mellett technológiai milliárdosok, sportszupersztárok és még Donald Trump lánya, Ivanka is megjelent.

Az esemény lenyűgözte a közönséget Indiában és külföldön egyaránt, akik minden egyes részletet megcsodáltak, amely az apja, Mukesh Ambani által a hétvégén a gudzsaráti Jamnagar városában tartott partiról kiderült - írja a BBC.

A rendezvény olyan nagyszabású volt, hogy a helyi repülőtér ideiglenesen nemzetközi státuszt kapott, mivel az ország és a világ minden tájáról érkeztek látogatók. A repülőtéri hatóságok szerint közel 130 járat érkezett az eseményre, és olyanokat szállítottak a régióba, mint Bill Gates és Mark Zuckerberg.

A vendégek többsége a helyszín közelében lévő luxus "glamping" sátrakban szállt meg, amelyek olyan szintű bőséget kínáltak, amelyet a legtöbben el sem tudnának képzelni, nemhogy megengedni maguknak - és a beszámolók szerint több mint 500 étel közül választhattak, amelyeket tucatnyi, a világ minden tájáról érkező szakács készített el.

Fodrászok és sminkesek, mosodai szolgáltatások és stylistok is vendégek rendelkezésére álltak, hogy segítsenek nekik elkészülni a tematikus összejövetelekre, amelyeket állítólag egy kilencoldalas menetrendben állítottak össze gondosan.

A csúcspont a popsztár Rihanna első indiai fellépése volt, amelyért a pletykák szerint körülbelül 7 millió dollár körüli összeget kapott. A BBC független forrásból nem tudta megerősíteni ezt az összeget.

India legnagyobb filmcsillagai közül néhányan szintén a színpadon táncoltak a sztár legnagyobb slágereire.

A vendégek meglátogatták Anant Ambani kisállat projektjét is, ami egy 3000 hektáros menhely, amely több ezer állatnak ad otthont.

Azonban nem minden csak a buliról szólt. Mukesh Ambani - a Forbes szerint 115 milliárd dollárra becsült nettó vagyonnal rendelkező Reliance Industries vezetője - a helyi beszámolók szerint 14 új templomot is építtetett a városban.

Ezek után biztosan minden szem az esküvőre szegeződik majd, amelyet júliusban rendeznek meg Mumbaiban.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés