Hirdetés

Jákob Zoltán elárulta, mire költi el a legtöbb pénzt

Nap Híre portré Nap Híre

Jákob Zoltánnak a Crystal Nails tulajdonosaként hatalmas vagyona van, most pedig azt is elárulta, mire költi a legtöbb pénzt. A válasz azonban sokakat meglephet. 

Ahogyan az elég közismert, Jákob Zoltán rengeteget jótékonykodik. Az is kiderült, hogy a telefonokat, vagy éppen játékkonzolokat nem ajándékba kapja a cégektől, ő maga vásárolja meg őket – emlékeztet a Femcafé

„Kétféleképpen szeretek örömet okozni: olyanoknak, akik rászorulnak, és olyanoknak, akiknek csak úgy, de örömet okozhatok ezzel. A rászorulóknak általában pénzt és élelmiszert adományozunk, illetve telefont szoktunk adni, hogy elérjék egymást a családtagok” – nyilatkozta a Blikknek az üzletember.

Sokszor lehet látni Jákob Zoltán közösségi média felületein is, hogy rászoruló családokat látogatnak meg, akik óriási szegénységben élnek. Számukra minden adomány öröm, de azért Zoltán alaposan meg szokta őket támogatni. Emellett a követőit is gyakran meg szokta lepni. 

„Mindennel együtt havi körülbelül 10 millió forintot költök adományozásra, ajándékozásra. (…) Néhányan kommentelik, hogy az embereknek nem erre van szüksége, de amikor egy fiatalnak egy jó minőségű laptopot, vagy telefont tudok adni, az megváltoztatja az életminőségét is. Segíti a tanulását, és ő is megtapasztalja, milyen öröm adni” – tette hozzá a milliárdos.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés