Hirdetés

Nagy pillanat: személyesen találkozott Aurelio, és az ember, akit elrabolt

Nap Híre portré Nap Híre

Aurelio teljesen véletlenül összetalálkozott azzal az emberrel, akit elrabolt, és ami miatt végül börtönbe került. 

Az egykori valóságshow-sztár néhány hónapja szabadult, miután 2022 februárjában be kellett vonulnia, majd véletlenül találkozott össze az áldozatával – írja a nlc.hu.  

“Mivel nagyon hiszek a sorsban, ezért azt mondom, így alakult a legjobban… Mert keveredhettem volna bele olyan dolgokba is, amik sokkal nagyobb büntetéssel jártak volna. Mert nagyon sokat jártam az éjszakába, nem titok. Sok barátom van, akik ugye, most is bent vannak, és elég, hogy az ember egyszer legyen rossz helyen. Bent 10-ből 8 ember azt mondja, ő ártatlan. Néztem is, hogy tényleg? Ennyi ártatlan ember ül börtönben? Amikor jártam csoportterápián, vagy amikor néha az őrök szóba elegyedtek velem, főleg az elején kérdezték, hogy te is ártatlan vagy, mi? Én ilyenkor mindig mondtam, nem, én bűnös vagyok!” – nyilatkozta Aurelio a Borsnak.

“Érdekes egyébként, de találkoztam az illetővel, akit elraboltam… Nagyon meglepődtem azon, hogy ő nem börtönben van, mert rengeteg büntetőügy van ellene, vagy legalábbis akkoriban volt. 

De én már ezt elengedtem, nem haragszom senkire! Mert szerintem ez is nagyon fontos, hogy miután rájössz, hogy elkövettél egy bűnt, azzal együtt el kell fogadnod azt, hogy ez megtörtént, és ezen már nem tudsz változtatni. Nem akarok a múltbeli dolgokon gondolkozni, kattogni… Nem akarok haragban élni, még akkor se, ha azóta se láttam azt a bizonyos 200 ezer forintomat, meg több millióba került az ügyvédem, plusz ültem két évet. De túl vagyok rajta, nem haragszom senkire, szeretnék harag nélkül élni!” – részletezte. 

Az egykori villalakó mára közösen neveli a kislányát annak az édesanyjával. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés