Hirdetés

Jákob Zoltánt hosszan üldözte valaki az utcán, az ok egészen elképesztő

Nap Híre portré Nap Híre

Jákob Zoltán épp a kocsijában ült, amikor azt vette észre, hogy valaki követi őt. Amikor félrehúzódott, hogy az illető beérhesse, olyan történt, amire talán még ő sem számított. 

Jákob Zoltánnak komolyan a szívügye a rászorulók megsegítése, épp ezért a Jákob Zoli Alapítvány keretein belül országszerte segít rászoruló családoknak, emellett ajándékokat is osztogat. Tavaly az egyik Ferrariját is felajánlotta jótékony célból ingyen a kisgyerekek javára, hogy profi sofőr mellett élvezhessék a furikázást – írja a Blikk. A Crystal Nails tulajdonosa az utóbbi időben értékes nyereményeket is kiosztott azon járókelők között, akik követik őt a közösségi oldalain. A milliárdos üzletember épp egy kistelepülésről hajtott el a napokban, amikor észrevette, hogy valaki követi. 

Jákob Zoltán később félreállt, hogy az illető beérhesse, és akkor derült ki, hogy valóban őt szerette volna utolérni, de egyáltalán nem rossz szándékkal, sőt. Azért követte, hogy most kivételesen ő ajándékozhassa meg az üzletembert a sok jótettért cserébe. 

"Én Aszódról jöttem utánad és követtelek azért, mert ezt a bögrét neked hoztam, én csináltam. Azért, mert annyira kedves vagy mindenkivel, szerettelek volna megajándékozni én is"

– fogalmazott az illető. A bögrén a következő feliart állt: Tudod, amikor mosolyogsz, az egész világ sokkal jobb hely, mint egyébként. Ettől az apuka annyira meghatódott, hogy kiszállt a járműből egy ölelésért, illetve egy drága kávéfőzőgépet is adott a rajongójának. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés