Hirdetés

Rihanna Umbrella című dala szól a Pokolban – állítja egy szívrohamot kapott lelkész

Nap Híre portré Nap Híre

Váltig állítja egy lelkész, hogy amikor szívrohamot kapott, a lelke kiszállt a testéből és lekerült a Pokolra. Ám ami még ennél is sokkal megdöbbentőbb, hogy esküszik: a Pokolban Rihanna Umbrella című dala szól. 

Gerald Johnson lelkész a TikTokra posztolt videójában mesélte el a követőinek, mit is élt át pontosan akkor, amikor 2016-ban szívrohamot kapott. A férfi állítása szerint a lelke elhagyta a testét és leszállt a Pokolra. Mint mondta, ez meg is lepte egy kicsit, mert nem számított rá, hogy ott kötne ki – írja a Blikk. "Az egyik dolog, amit láttam, az egy négykézláb, mint egy kutya, a feje búbjától a lábáig megégett ember volt" – mesélte a lelkész a videójában, amiben Rihannát is megemlítette. 

"Volt egy rész a pokolban, ahol zene szólt. Ugyanaz a zene volt, mint amit a Földön hallunk, de – szemben a művészekkel – ezt démonok énekelték. Míg itt fent hallgathatsz zenét, hogy túljuss egy szakításon – ilyen például a 'Don't Worry Be Happy' [Bobby McFerrintől] vagy az 'Umbrella' [Rihannától] –, addig odalent minden dal minden szövege arra szolgál, hogy kínozzon téged"

– részletezte. Gerald Johnson kifejtette, hogy ez egy szigorú figyelmeztetés azok számára, akik a slágerlistás popdalokat élvezik, szemben a himnuszokkal és imákkal. A lelkész állítja, hogy a pokolból való visszatérése után Istennel is összefutott.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés