Hirdetés

Minden vágya találkozni Jákob Zoltánnal? Itt megteheti

Nap Híre portré Nap Híre

Jákob Zoltán hiába Magyarország egyik leggazdagabb embere, közel sem csak az öt csillagos szállodák és a luxus teszi boldoggá. Az üzletember a Balaton partján is ugyanolyan boldog, most pedig azt is elárulta, hova utazik majd a lányaival. 

Jákob Zoli a Story magazinnak adott interjút, amikor épp útban volt a Balaton Soundra. A milliárdos idén már járt Balin és Párizsban is, nemsokára pedig Szantorinit veszi célba a gyermekeivel. Ám azt is elárulta, a Balaton is igen különlees helyet foglal el a szívében – írja a Blikk

"Nekem tökéletesen megfelel a Balaton is, pont annyira tudom élvezni, mint bármely tengerparti várost. A társaság a lényeg, no, meg , az ellátás nem utolsósorban a gasztronómia" – nyilatkozta a lapnak Jákob Zoli, aki kifejtette azt is, hogy nem mindig a drágább a jobb, ugyanis nemrég finomabbat evett egy balatoni étteremben, mint egy Michelin-csillagosban Párizsiban.

Az üzletember ugyan élvezi a pénzt és a szabadságot, de nem ez a legfontosabb az életben. Elmesélte, hogy egyszer például Hawaii legdrágább szállodájának legdrágább szobájában lakott, ám az mégsem okozott neki akkora örömöt, mint amit várt. Ennek ellenére nem bánta meg, mert így legalább tudja, egyáltalán nincs igénye ilyesmire. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés