Hirdetés

Herczeg Zoltán párja nem hiszi el, hogy a divattervezőt kiengedik

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

A divatgurut még tavaly októberben tartóztatták le, kedvese most alig akarja elhinni, hogy végre újra átölelhetik egymást.

A napokban kezdeményezte az ügyészség a bíróságnál, hogy Herczeg Zoltán letartóztatását megszüntessék. Az ismert divattervezőt tavaly október 23-án tartóztatták le kábítószer-kereskedelem gyanújával, miután az otthonában is találtak több grammnyi növényi törmeléket és fehér port. 

A Blikk megkereste a divatguru párját, Mariannt, aki a lapnak azt mondta: nem szeretne sok mindent mondani ezzel kapcsolatban, csak annyit, hogy "akkor biztos, ha megtörténik".

"Korábban is hittem már azt, hogy kiengedik, és nagyon nehéz volt a csalódásból talpra állni, ezért csak akkor hiszem el, hogy Zoli kinn van, ha itt lesz és átölelhetem" – mondta Mariann. Herczeg ügyvédje szerint egyébként a bíróság jó eséllyel helyben hagyja az ügyészség indítványát.

Herczeg Zoltánnak a börtönben öt hónapig szinte senkivel nem engedélyezték a kapcsolattartást a szülein kívül. Hiába adtak be kérelmet a barátok, nem kaptak engedélyt, sőt, a divatguru párjától, Marianntól is megvonták a lehetőséget. Herczegék ezt nehezen viselték, Mariann például két hete láthatta újra kedvesét a börtönben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés