Hirdetés

Eljött a pillanat, Herczeg Zoltán szabadulni fog

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

A Naphíre is megírta, hogy Herczeg Zoltánt egy másik férfival együtt tavaly október 21-én letartóztatták kábítószer-kereskedelem gyanújával. A divattervező azóta is börtönben van, sokáig csak az ügyvédjével is a szüleivel tarthatta a kapcsolatot, párjával pedig hónapokon keresztül nem beszélhetett. A karácsony után a húsvétot is rácsok mögött kellett töltenie. Most azonban úgy néz ki, hogy hamarosan kiszabadulhat.

Kiderült akkor azt is, hogy egyiküknél 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port találtak, míg a másik férfinál 85 grammnyi növényi törmelék, valamint 1 gramm kokaingyanús por volt. A divattervező a drogfogyasztást elismerte, azonban a kábítószerrel való kereskedést tagadta az elfogását követő kihallgatása során.

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség nemrég arra tett indítványt, hogy az ügyben eljáró nyomozási bíró szüntesse meg a két gyanúsított letartóztatását, és egyben rendeljék el a bűnügyi felügyeletüket.

Gasz Péter, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője a 24.hu-nak elárulta azt is, hogy mivel a bíróság szigorúbb kényszerintézkedést nem hozhat az ügyészségi indítványnál, maximum elutasíthatja azt, ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy hamarosan elhagyhatja a fogdát a divattervező és az ügy másik gyanúsítottja is.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés