Hirdetés

Nehezen viseli - Herczeg Zoltán már két hónapja nem beszélt a párjával

Nap Híre portré Nap Híre

Mindkettőjüket nagyon megviseli, hogy semmilyen csatornán nem kommunikálhatnak egymással.

Herczeg Zoltán
Herczeg Zoltán

A drogbotrányba keveredett divattervezőt, Herczeg Zoltánt még október 21-én tartóztatták le kábítószer-kereskedelemmel gyanújával, aki azóta is börtönben van.

Az majd február 23-án derül ki, hogy kiengedik-e őt az előzetes letartóztatásból, vagy sem. Azt viszont nehezen viseli Herczeg, hogy már két hónapja nem tud kommunikálni a párjával.

“Nem titok, hogy még mindig nem tudok kommunikálni vele, és ez mindkettőnket nagyon megvisel” - fogalmazott Herczeg Zoltán párja, Mariann a Blikknek

“Nem látogathatom, nem hívhatom fel, de még csak levelet sem írhatok neki. Egyedül csomagot szabad küldenem, de legutóbb az is visszajött, mert a súlya 10 dekával több volt a megengedettnél. A leginkább az zavar, hogy rejtély, miért vonták meg hirtelen tőlem a kapcsolattartás jogát. Semmilyen indokot nem kaptam, és a hatóságok sem kerestek fel azóta. Pedig tudom, hogy szüksége lenne Zolinak rám, hiszen mi tökéletes szellemi partnerei vagyunk egymásnak, érezzük a másik rezdüléseit, tudjuk a gondolatait. Tudnék neki erőt adni és olyat mondani, ami segítené ott bent” - tette hozzá.

Úgy tudni, a divattervező csak az ügyvédjével és a szüleivel tarthatja a kapcsolatot.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés