Hirdetés

Összeomlott és zokogni kezdett Herczeg Zoltán párja, miután először látogatta meg a börtönben a divattervezőt

Garai Kitti portré Garai Kitti

A Naphire.hu is megírta, hogy Herczeg Zoltánt október 21-én letartóztatták kábítószer-kereskedelem gyanújával. A divattervező azóta is börtönben van, sokáig csak az ügyvédjével is a szüleivel tarthatta a kapcsolatot, párjával pedig hónapok óta nem beszéltek.

Az ügyészség eddig ismeretlen okokból megvonta a kapcsolattartás lehetőségét, emiatt a divattervezőt a szülein kívül senki sem látogathattam meg, még párja, Mariann sem. Több mint öt hónap után azonban Mariann láthatta Herczeg Zoltánt, miután az ügyészség felülvizsgálta a híresség kapcsolattartóinak listáját.

"Nem kaptam magyarázatot arra, hogy eddig miért nem engedték a kapcsolattartást, de arra sem, hogy most hirtelen miért gondolták meg magukat. Zolit három barátja most szintén meglátogathatja" - mesélte Herczeg Zoltán párja, Mariann a Blikknek, aki az ügyvédek tanácsára csak annyit árult el a divattervezőről, hogy a körülményekhez képest jól van. 

Drámai pillanatokat élt át Mariann, mikor végre hónapok után beszélhetett a párjával

Hivatkozás másolása

A divattervező párját is nagyon megviseli ez a helyzet, amikor arról kérdezték, hogyan élte meg a találkozót, hangos zokogásba tört ki.

"Nagyon drámai volt. Ugyan egy külön helyiségben lehettünk, de itt is rögzített bútorok voltak, köztünk egy plexi, és telefonon tudtunk beszélni. Az első, ami eszembe jutott, hogy szerettem volna Zolit a zsebembe tenni, és elhozni onnan. Egyszerűen nem oda való, nem bűnöző, nem drogkereskedő! Láttam rajta, hogy próbál erős maradni, de közben tudom, hogy nem olyan erős, mint amilyennek mutatja magát. Amikor elbúcsúztunk egymástól, mindketten sírtunk, és odasimultunk egymáshoz a plexi két oldalán" - nyilatkozva sírva a lapnak. 

Mariann elárulta azt is, nagyon bízik abban, hogy párját hamarosan kiengedik a börtönből, az ügyvédek szerint ugyanis 90 százalék az esély arra, hogy április végén szabadulhat. "Én pedig tudom, hogy biztosan kiengedik, mert más opciót nem tudok elképzelni, és csak ez tartja bennem a lelket. Zoli is azt mondta, a családjáért és értem tesz mindent, mi tartjuk őt lelkileg egyben" - tette hozzá.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés