Hirdetés

Rettenetes, amit Harry hercegnek át kellett élnie

Nap Híre portré Nap Híre

A korona című sorozatban fájón elevenítik fel, hogyan tudta meg, hogy édesanyja autóbalesetet szenvedett és meghalt. 

Ahogy arról mi is írtunk, 26 éve történt a tragikus autóbaleset, melyben Diana hercegné életét vesztette. A baleset körülményei körül még ma is is sok a találgatás: Richard Shepherd patológus, aki a boncolást végezte, úgy látja, a tragédia elkerülhető lett volna. A hercegné, aki sokak kedvence volt, azóta az Althorp House birtokon található tó kis szigetén nyugszik. 

A korona (The Crown) című Netflix-sorozat hatalmas népszerűségnek örvend. A sorozat a brit királyi családról szól, a történések pedig viszonylag hűen tükrözik az elmúlt évtizedek eseményeit. Az utolsó részek egyikében egy szívszorító pillanatot is láthatnak a nézők, pontosabban azt, amikor Harry herceg tudomást szerzett édesanyja haláláról - írja a Blikk

Az epizódban Dominic West, aki Károly herceget alakítja, közli Harry herceggel a hírt, hogy az édesanyja meghalt. Besétál a szobájába, hogy felébressze, és a következőt mondja:

"Jó reggelt, drágám. Attól tartok, nagyon bátornak kell lenned" – ült le az ágy végébe, miközben a kamera közelről mutatja Harry arcát, aki könnyes szemekkel néz rá és döbbentnek látszik.

A valóságban egyébként, mint kiderült, a fiúknak külön mondták el a szomorú hírt. Harry a Tartalék című memoárjában leírta, hogy egyedül volt a balmorali hálószobájában, amikor Károly közölte vele, mi történt.

"Drága fiam, anyának autóbalesete volt. Komplikációk léptek fel. Anyu elég súlyosan megsérült és kórházba vitték, drága fiam. A feje sérült meg. Mindent megpróbáltak, drága fiam. Attól tartok, nem élte túl"

– emlékezett vissza a könyvében Harry, aki azt is elmondta, az édesapja gyakran szólította őt drága fiúnak, de ebben a beszélgetésben többször használta mint szokta.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés