Hirdetés

Nem is ott van Diana hercegné sírja, ahol mondják? Most mindent tisztázott egy családtag

Nap Híre portré Nap Híre

Vannak elméletek, amelyek szerint a tragikus sorsú hercegnét valójában nem is ott temették el, ahol a család állítja.

Ahogy arról mi is írtunk, 26 éve történt a tragikus autóbaleset, melyben Diana hercegné életét vesztette. A baleset körülményei körül még ma is is sok a találgatás: Richard Shepherd patológus, aki a boncolást végezte, úgy látja, a tragédia elkerülhető lett volna, miközben a BBC 100 ezer fontnyi közpénzt költött el egy jogi hercehurcára, hogy titokban tartsák a Martin Bashir újságíró Diana hercegnével készített interjújához kapcsolódó e-maileket. 

Az egész világ úgy tudja, hogy a tragikusan fiatalon elhunyt Diana hercegnét gyerekkori otthona közelében, az Althorp House birtokon található tó kis szigetén helyezték végső nyugalomra. A Spencer család 36 tölgyfát is ültetett a területre, amelyek Diana életéveit jelképezik. Egy nem újkeletű összeesküvés-elmélet szerint azonban a hercegnét nem ott temették el - írja a Life.hu.  

Az elmélet szerint Dianát az Althorp birtok közelében fekvő Great Brington nevű falu plébániatemplomában, a St. Mary The Virginben, a generációk óta a Spencer család tulajdonában álló oldalkápolnában temették el. 

Most azonban Diana sógornője, Karen Spencer megcáfolta ezt a mítoszt, és Instagram-bejegyzést tett közzé és megosztott egy csodaszép fotót is a tóról. 

"Az Egyesült Királyság törvénye szerint el kellett volna hamvasztani, hogy a kriptába temessék, de mivel nem így történt, ez nem is volt lehetséges"

- írta a sógornő. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés