Hirdetés

Valami nagyon rejtélyes történhetett Gáspár Lacival, nem tudni, mire utalgat

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Az énekes új klippel állt elő, ezzel kapcsolatban botrányokat emleget.

Az utóbbi időben igencsak mozgalmas napokat élt Gáspár Laci. Korábban beszámoltunk róla, hogy csúnya balhéba keveredett Balatonfüreden, amit egy szemtanú videóra is vett. Aztán néhány hete rendőrök jelentek meg a házánál, álmukból rázva fel Laci feleségét és gyermekét. 

Legutóbb pedig arról szóltak a hírek, hogy az énekes kórházba került - mint kiderült, durva gyomorpanaszai miatt kereste fel az egészségügyi intézményt. 

Gáspár Laci most a Facebook-oldalára feltöltött videóiban arról beszél, hogy neve "jó pár botrányba keveredett az utóbbi időben". Részleteket azonban nem árult el, követői közül azonban többen is úgy fogalmaztak, hogy "ideje volt már egy ilyen videónak" - vette észre a 24.hu

Az énekes szerint sok minden történt vele, jó is, rossz is, ám arról nem akar beszélni, "mi volt igaz, mi nem volt igaz", de hangsúlyozta, sosem mondta, hogy ő szent vagy hibátlan. Egy másik videóban pedig hozzátette, senkire nem tartozik, ha épp nem találja meg a helyes utat az életben.

"Azt viszont mindig is mondtam, hogy szeretem a családomat, szeretem Istent, és próbálok mindig a helyes úton járni. Keresem a jó utat, de nem mindig sikerül, valamikor én is elrontom, viszont ehhez senkinek semmi köze, csak a családomnak és a feleségemnek"

- mondta.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés