Hirdetés

Gáspár Laci véget vetett a pletykáknak, elárulta az igazságot

Nap Híre portré Nap Híre

Gáspár Laci elárulta, ezért került kórházba.

Ahogy arról a Nap Híre is beszámolt, az énekes a héten kórházba került, amiről egy fotót is megosztott a közösségi oldalán, ami a kórházi ágyán készült róla. Akkor azonban nem árulta el, hogy mi történt. Nemrég azonban tiszta vizet öntött a pohárba, ismét az Instagram-oldalán tájékoztatta a követőit.

Kb. 1 éve kezdődtek a gyomorpanaszaim, de nagyon féltem a gyomortükrözéstől és a végbéltükrözéstől, ezért próbáltam megúszni, hátha elmúlik, de egyre rosszabb lett és már a reflux is olyan erőssé vált, hogy már az éneklésben is zavart, sokszor berekedtem miatta!

- fogalmazott Laci, aki hozzátette, nem kellett megtükrözni, ugyanis lenyelt egy robotikus kapszulát, amiben kamera van, és távirányítással nagyjából két óra alatt átnézték a gyomrát és a beleit.

Ekkor derült ki, hogy van egy polip a vastagbelemben, ami még most nem gáz, de ha ezt nem távolítják el, később baj lehet belőle!

- jelentette ki az énekes, aki hozzátette, hogy az orvosok már sikeresen el is távolították a polipot, méghozzá endoszkópos eljárással, és semmit sem érzett belőle.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés