Hirdetés

Brutális balhé kerekedett Gáspár Laci körül, a balatonfüredi éjszakában bulizott a zenész

 portré

Csúnya balhéba keveredett Gáspár Laci, amit cifra szóváltással tarkított meg. Az eset még a hétvégén történt egy balatonfüredi szórakozóhely előtt. Egy szemtanú videóra is vette a veszekedést. 

A videóban Laci feleségére és nemzetiségére vonatkozó sértések hangoztak el. A helyzet ingencsak elharapódzott. A videó futótűzként terjedt a neten, de a valóságot senki nem ismerte. Gáspár Laci végül Balázsék reggeli műsorában nyilatkozott, ahol elmondta, a hétvégén olyan jól szórakoztak, hogy nem vették észre, a záróra közeledtét. A személyzet igencsak illetlenül bánt velük, ezért a híresség felháborodott.

"(...) Az egyik pillanatról a másikra, ahogy kértük ki az italokat, a pultos srác olyat szólt, hogy nem akartam elhinni. Valami olyasmit, hogy 'takarodjatok innen most már'... nagyon durván

– mesélte Gáspár Laci, aki azt is hozzátette, ez volt a kiváltó ok, amiért számon kérte a bárost, illetve dulakodni kezdtek, és a feleségét is meglökték.

A Bors kíváncsi volt a másik oldalra is, ezért megszólaltatta a szórakozóhely tulaját is. 

Nyilatkozatuk alapján a szórakozóhely köztudottan reggel 4-kor zár, persze ez nem minden vendégnek tetszik, ahogy ezt Gáspár Laci is nehezményezte. Amikor megkérték a vendégeket, hogy távozzanak, az énekes úgy tűnt, nem hallotta meg a kérést, és a pultnál ülve maradt feleségével és egy-két vendéggel - közli a tulajdonos a lap kérdésére.

Amikor a pultos harmadjára kérte, hogy távozzon, Laci felháborodott és kioktatta a személyzetet. A zenészt a felesége próbálta csitítani. 

A feleségének lökdösésével kapcsolatban így nyilatkozott a vendéglátós: "Erre kétszer is úgy meglökte, hogy azt hittük elvágódik, úgyhogy a rádióban említett lila foltok a karján azok magától Lacitól vannak. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés