Hirdetés

Rendkívüli hír: Galambos Lajos betalált a börtönbe

Garai Kitti portré Garai Kitti

Délelőtt 10 órakor megkezdte három és féléves börtönbüntetését Galambos Lajos. Ügyvédje a Telexet arról tájékoztatta, hogy Lajcsit egészségi állapota miatt magánmentő szállította a Közép-Dunántúli Büntetésvégrehajtási Intézetbe, Baracskára.

Mint azt a naphire.hu is megírta, Galambos Lajost 3 év 6 hónap letöltendő büntetésre ítélte a bíróság áramlopási ügyben. A trombitásnak februárban lett volna esedékes a bevonulás, azonban nem jelent meg a kecskeméti parkettásban. Mint kiderült, halasztást kért arra hivatkozva, hogy komoly betegséggel küzd. A bíróság végül elutasította a kérelmét.

Lajcsi korábban a naphire.hu kérdésére azt nem árulta el, hogy mikor kell bevonulnia, arról azonban tájékoztatta a lapunkat, hogy Alkotmánybírósági panaszt tett. Most úgy tűnik, eljött az idő és a zenész végre betalált a börtönbe, ugyanis a Telex információi szerint Lajcsit magánmentővel szállították be ma délelőtt a baracskai intézménybe.

Galambos Lajos eddig már 125 napot töltött előzetesben, ezért a rá kirótt büntetésből azt az időszakot levonják, jó magaviselettel bízhat enyhítésben, és akár egy év után is szabadulhat - írja a lap. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés