Hirdetés

Naphire.hu: Alkotmánybírósági panaszt tett Galambos Lajcsi - megszólalt a zenész

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Információink szerint az Alkotmánybírósághoz fordult a mulatós sztár jogi képviselője. Lajcsit telefonon értük el, megerősítette értesüléseinket és elárulta az okát is.

Február közepén szinte a teljes magyar sajtó a börtön kapujában várta, hiába. Lagzi Lajcsit ezt követően valósággal közellenségnek kiáltották ki, majd kiderült, egészségügyi gondjai miatt törvényes jogával élve kért halasztást a bevonulásra. Azóta sem haknizta körbe a sajtót ügyes-bajos dolgaival, vélt, vagy valós igazával, aminek eredményeképpen egy ideje már nem csak őt, a gyerekeit, testvérét és környezetét is rendre megtalálják, hátha kiderül valami Lajcsi ügyéről. A Naphire.hu most meglepő információ birtokába jutott: úgy tudjuk, a mulatós sztár alkotmánybírósági panaszt tett.

“Az alkotmánybírósági panaszt nem én tettem, hanem egy olyan szakember, akinek a szakmai múltjához, szakmai munkájához és szakmai tisztaságához véleményem szerint nem férhet kétség, hiszen a fiam, aki az ELTE jogtudományi karára jár, abból a könyvből tanul, amit ő írt. Ebben a beadványban a következő szerepel, én csak idézni tudok belőle: 'törvénysértő volt a bizonyítás, alapvető jogaim sérültek annak ellenére, hogy van jogerős ítélet, ez az eljárás tisztességtelen.' És ezt nem csak én állítom, hanem a beadványban az ügyvéd is” - mondta a Naphire.hu-nak Galambos Lajos, akinek a jelek szerint egy újabb megbízott ügyvédje lett. Azt is elmondta, miért.

“Mint ahogy egy zenekarban is az összhangot sokféle hangszer szólaltatja meg, itt is különböző szakemberek és szaktudások találkoznak. Azt gondolom, hogy egy ilyen nagy tiszteletben álló szakembernek, aki egyébként tankönyvet is írt, annak a véleménye és szakmai tudása nem kérdőjelezhető meg. Azt, hogy Molnár Gábor Miklós ebben az ügyben ezt írta le, nem én kértem tőle, ő látja így a rendelkezésre álló iratok alapján” - mondta Lajcsi a jogi képviselőjével kapcsolatban a Naphire.hu-nak, majd kérdésünkre hozzátette: ezzel az üggyel kapcsolatban is beadtak egy halasztási kérelmet, ami a bevonulást illeti.

Szerettük volna megtudni tőle azt is, kapott-e már esetleg újabb behívót, hogy kezdje meg a börtönbüntetését, de Lajcsi határozott volt: “A bevonulásommal kapcsolatban nem nyilatkozom semmit”. Az egészségével kapcsolatban pedig rövid, de beszédes választ adott. “Jobb nem lett, sőt…”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés