Hirdetés

Gajdos Tamás visszatért a Szerencsekerékbe, elmondta a véleményét Kasza Tibiről is

Nap Híre portré Nap Híre

Az ATV műsorvezetője, aki a műsor emblematikus alakja volt, eleinte kritikus volt a műsor újraélesztésével kapcsolatban.

Visszatértek a Szerencsekerék stúdiójába a műsor korábbi nagy sztárjai. Az egykori legendák közül Pataky Györgyi és Gajdos Tamás volt a pénteki Mokka vendége. Györgyi úgy fogalmazott, az egész olyan volt, mint egy osztálytalálkozó, és mint mondta, úgy látja, nem változtak sokat az eltelt évtizedek alatt - írja a Tények.hu

Gajdos Tamás - aki nemrég világbajnoki címet szerzett - őszintén elmondta, kritikus volt a műsor újraélesztésével kapcsolatban. Pár évvel ezelőtt volt már egy sikertelen próbálkozás erre, ezért az első adásokat látva szkeptikusan fogadata TV2 kísérletét is.

"Tibi személye is, de a játék teljes felforgatása is számomra botrány jellegű volt"

– vallotta be az ATV műsorvezetője, de mint mondta, testközelből már teljesen más véleményt alkotott. Belülről olyan már-már zseniálisnak nevezhető újításokra lett figyelmes, amik érdekesebbé teszik a műsort, és megtöltik a jóval hosszabb játékidőt.

Harminc évvel ezelőtt nagyon meg volt még kötve a kezük, rendkívül szigorú szabályokat kellett követniük, és a külföldi jogtulaj sokszor még azt is megszabta, mennyit beszélhetnek, ezért is volt az egykori műsorvezető számára furcsa a mostani rendszer lazasága.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés