Hirdetés

Kiderült: ezért késett el Gajdos Tamás a munkahelyéről

Garai Kitti portré Garai Kitti

Ahogy arról korábban a naphire.hu is beszámolt, fegyelmit indítanak Gajdos Tamás ellen, mert nem jelent meg időben a munkahelyén. Az ATV Híradó aznapi műsorát végül Rónai Egon mentette meg.

"Gajdos Tamás sajnos nem jelent meg időben az ATV székházában, így nem tudott eleget tenni híradós műsorvezetői kötelezettségének. Ennek okait az ATV vezetősége egy belső vizsgálat keretében fogja kideríteni, a vizsgálat eredményéről később adunk tájékoztatást. Köszönjük Rónai Egonnak, hogy profin levezette a 17.25-kor kezdődő Híradót. A következő, 18.40-kor induló Híradót már Gajdos Tamás vezeti" - közölte korábban az ATV sajtóosztálya. 

Most végre Gajdos Tamás is megszólalt az ügyben és a Blikknek elárulta, hogy miért nem ért oda időben a munkahelyére. 

A hétvégén sorra kerülő öttusa-, háromtusa-Európa-bajnokságra készülök, és Klausmann Viktor barátom domonyvölgyi tavánál készültem a versenyre, ami úszásból, futásból és lézerpisztolyos lövészetből áll. Sajnos az autóm műszaki meghibásodása és az otthonomtól való nagyobb távolság miatt nem értem volna be időben a stúdióba, elég későn, fél órával a Híradó kezdete előtt jeleztem a hírigazgatónak. Ezt követően kerestek helyettest. Szerencsére Rónai Egon el tudta vállalni a délutáni Híradó vezetését, amiért nagyon hálás vagyok neki, mert a tőle megszokott profizmussal vezényelte le az adást. Én magam már a Híradó közben léptem be az ATV székházába. Mindenkitől bocsánatot kérek és természetesen vállalom a belső vizsgálat következményét és az esetleges büntetést, akármi is legyen majd. Külön köszönöm az ATV minden munkatársának, hogy segítettek megoldani a kialakult helyzetet, és mindenféle fennakadás nélkül lemehetett a délutáni Híradó

- mondta Gajdos.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés