Hirdetés

Döbbenetes számok: Kiderült, mennyi pénzt keresnek a magyar celebek

Nap Híre portré Nap Híre

A Forbes nemrégiben összeállította a legértékesebb magyar celebek 2023-as listáját, most pedig azt is összegyűjtötte, hogy mennyi pénzt keresnek a hazai sztárok, amit a Blikk szemlézett.

Mint ismert, 2023 legértékesebb celebje Majka lett. A rapper fő cége, a Dyma MM Kft. tavaly decemberben sikeresen megdöntötte a 2019-es rekordját, ugyanis 384 millió forintot termelt. A profit ebből 78 millió forint volt. A Blikk információi szerint Curtisszel 6,5 millió forintért vállaltak egy fellépést, amiből körülbelül 2 millió volt a profit. A rapper egyedül is megállja a helyét, hiszen szeptember 9-én nagykoncertje lesz a Budapest Parkban. 

Sebestyén Balázsnak sincs oka panaszra, ugyanis a  Phova Kft. átlépte a félmilliárd forintos határvonalat. Rádióműsor-szolgáltatással foglalkozó vállalatának bevétele 503 millió forint volt, amiből 176 millió forint a profit.

Rúzsa Magdi cége, a Plagiguel Művészeti Szolgáltató Kft. árbevétele csökkent, ám ez annak is betudható, hogy az énekesnő a három ikergyermeke mellett kevesebb munkát vállalt. De így is 170 milliós árbevételre tett szert 2022-ben, az adózott eredménye pedig 48 millió forint, sőt, év végére a cég 55 millió forintos eredménytartalékot is ki tudott termelni.

Ördög Nóra is jól keresett az elmúlt évben. A  Voiceforce Kft., amit Ördög Nóra a férjével, Nánási Pállal vezet, 2022-ben 246 milliós árbevételt produkált. A profit a 2021-es 26 millió forintról 18 millió forintra csökkent. Ördög Nóra ugyanakkor saját szépségipari márkát hozott létre, Nora Beauty névvel, ami annak ellenére, hogy csak szeptemberben jelent meg a piacon, 94 millió forintos árbevételt mutathat fel, az adózott eredménye pedig 18 millió forint volt.

Kasza Tibi tavaly már majdnem 5 milliárd forintot keresett a feleségével együtt. A Manker Beauty árbevétele ugyanis 4,68 milliárd forint volt, ám a költségek is növekedtek. A profit tavaly 1,3 milliárd forint volt, s az összeg teljes egészében a cégben maradt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés