Hirdetés

Jön a fizetős Facebook, itt vannak az árak forintban

Nap Híre portré Nap Híre

Pár ezer forintunkba fog fájni az újítás.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, a Meta hétfőn bejelentette, hogy novembertől kezdve az Európai Gazdasági Térség országaiban és Svájcban is reklámmentesítést kínáló előfizetést vezetnek be. Azaz jön a havidíjas Facebook és Instagram. 

Fontos tudni, hogy ez nem azt jelenti, hogy mostantól csak az használhatja az említett két platformot, aki fizet érte, mert a Facebook és az Instagram továbbra is ingyenes marad, viszont aki kipengeti az előfizetés díját, az reklámmentesen élvezheti ki a használatukat, plusz ezen felhasználók adatait a jövőben nem is gyűjtik - írja a Player

A böngészős használatáért havi 10 eurót, vagyis 3800 forint körüli összeget kell fizetni, míg az Android/iOS alkalmazásán keresztüli használatáért 13 eurót, azaz mintegy 5000 forintot –  ez az appáruhazak jutalékai miatt több.

A hirdetésmentesség 2024. március 1-ig a Fiókközponthoz kapcsolt össze Facebook- és Instagram-fiókra vonatkozni fog, ezt követően viszont minden egyes csatolt profilért 6-8 eurót (2300-3000 forint) kell fizetni attól függően, hogy webes vagy mobilis előfizetésről van szó.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés