Hirdetés

Döbbenet és sokk az ATV-ben: rajzfilmhős lett a nézők kedvence

Gavra Gábor portré Gavra Gábor

Egészen zseniális animáció készült az ATV Fórum című műsorában elhangzott párbeszédből, amely Szlazsánszky Ferenc és egy Erzsébet nevű betelefonáló között zajlott le.

A Nap Híre is beszámolt arról, hogy Szlazsánszky Ferenc, az ATV műsorvezetője egy mókás videót tett közzé a TikTok-oldalán, mégpedig azzal a címmel, hogy "Az év betelefonálója". A videó a csatorna Fórum című adásából származik és egy idősebb betelefonáló hölgynek gyűlt meg a baja a technikával.

Erzsébet a beköszönés után bele is vágott mondandójába, azonban egy ponton megzavarodott és arról érdeklődött a műsorvezetőnél, hogy hallják-e őt egyáltalán. Szlazsánszky többször is megnyugtatta a hölgyet, hogy tisztán és érthetően lehet hallani, de a betelefonáló továbbra is csak köszöngetett neki. „Háló, én vagyok az, Erzsébet vagyok” - mondta nem egyszer a hölgy, amire a műsorvezető reakciójában kifejtette, hogy ne a tévére figyeljen, hanem a telefonjára, mert ilyenkor a tévét le kell halkítani – írtuk meg korábban a Mandiner nyomán.

Szlazsánszky azt is elmondta a hölgynek, hogy ne a tévére figyeljen, hanem a telefonjára, mert ilyenkor a tévét le kell halkítani. "Ez nagyon mókás tulajdonképpen, ebből egy TikTok-videó fog születni" - folytatta a műsorvezető, amire a betelefonáló ismét elmondta, hogy "Ezsébet vagyok és András után jöttem volna".

"Nem volna, hanem jött is. Ez a szép az egészben, hogy mi itt az ATV-nél megtartjuk az ígéretünket" - válaszolt Szlazsánszky. A műsorvezető próbálkozásai ellenére nem sikerült megoldani a problémát, a hölgy továbbra is fogadkozott, hogy őt Erzsébetnek hívják és András után következik. A műsorvezető egy darabig hallgatta, majd elnevette magát a helyzeten.

A beszélgetésből most animációt készítettek, amely egészen zseniális lett, és amely szintén a Tiktokon terjed. Itt nézhetik meg.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés