Hirdetés

Sokk az ATV-ben: döbbenetes jelenet élő adásban

Nap Híre portré Nap Híre

A műsorvezető nem bírta nevetés nélkül.

Szlazsánszky Ferenc, az ATV műsorvezetője egy mókás videót tett közzé a TikTok-oldalán, mégpedig azzal a címmel, hogy "Az év betelefonálója". A videó a csatorna Fórum című adásából származik és egy idősebb betelefonáló hölgynek gyűlt meg a baja a technikával - írja a Mandiner.

Erzsébet a beköszönés után bele is vágott mondandójába, azonban egy ponton megzavarodott és arról érdeklődött a műsorvezetőnél, hogy hallják-e őt egyáltalán. Szlazsánszky többször is megnyugtatta a hölgyet, hogy tisztán és érthetően lehet hallani, de a betelefonáló továbbra is csak köszöngetett neki. „Háló, én vagyok az, Erzsébet vagyok” - mondta nem egyszer a hölgy, amire a műsorvezető reakciójában kifejtette, hogy ne a tévére figyeljen, hanem a telefonjára, mert ilyenkor a tévét le kell halkítani. 

Szlazsánszky azt is elmondta a hölgynek, hogy ne a tévére figyeljen, hanem a telefonjára, mert ilyenkor a tévét le kell halkítani. "Ez nagyon mókás tulajdonképpen, ebből egy TikTok-videó fog születni" - folytatta a műsorvezető, amire a betelefonáló ismét elmondta, hogy "Ezsébet vagyok és András után jöttem volna".

"Nem volna, hanem jött is. Ez a szép az egészben, hogy mi itt az ATV-nél megtartjuk az ígéretünket"

- válaszolt Szlazsánszky. A műsorvezető próbálkozásai ellenére nem sikerült megoldani a problémát, a hölgy továbbra is fogadkozott, hogy őt Erzsébetnek hívják és András után következik. A műsorvezető egy darabig hallgatta, majd elnevette magát a helyzeten.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés