Hirdetés

Kegyetlen videó: Dancsó Péter rommá oltotta Tóth Andit

Nap Híre portré Nap Híre

Dancsó Péter YouTuber legújabb videójában Tóth Andit szemelte ki áldozatául. A videós az elmúlt hetek híreiből csemegézett, és hát valljuk be: volt miből. 

Mint azt az atv.hu is megírta, Tóth Andi szakított Marics Petivel. Ezután az is kiderült, hogy a kapcsolatuknak valószínűleg nem az énekesnő féltékenysége, hanem egy harmadik fél vetett véget. Állítólag ez a barna hajú lány, aki elcsábította Marics Petit Tóth Anditól. Majd a következő napokban arról szóltak a hírek, hogy Tóth Andi életveszélyben van, ezért kiképzésre hordja kutyáját, hogy az meg tudja védeni. 

Mióta Tóth Andi bejelentette, hogy abbahagyja az éneklést, gyakorlatilag nem telik el úgy nap, hogy ne jelenne meg róla egy cikk a bulvárvilágban. Ráadásul időközben Marics Petivel is szakított, ami csak tovább tetézte az érdeklődést irányába. Dancsó Péter összeszedte nagyjából az összes fontos hírt, ami az elmúlt hetekben az énekesnőről szólt: például azt is, hogy Andi állítólag életveszélyben van. 

"Andi még mindig nem találta meg a tiltás gombot, ezért harci rotrweilerrel védekezik az internetes kommentek ellen" - reagált humorosan a hírre a YouTuber, majd hívta a saját kiskutyáját, hogy megvédje az irigy kommentelőktől. Sőt, még támadásra is buzdította a kistestű ebet. "Ott egy irigy, támadj" - parancsolta a kutyának, ám az azonban nem mozdult.

Dancsó Péter aztán összeszedte az irigy kommenteket is. "Mint egy kukás, úgy nézel ki" - láthatóan ez a beszólás nyerte el a legjobban a videós tetszését. Hozzátette, hogy ő még olyan kommenteket is talált nála, hogy "rossz szuka", meg olyat is, hogy "nagyon sok gonoszság és rafinéria van benned."

Azt is megfejtette, hogy Tóth Andi azért nyújtogatja a nyelvét, mert tardív diszkinéziában szenved, aminek a legfeltűnőbb tünete a nyelvöltögetés és gyors szájnyalogatás.

Megjegyezte, hogy a "kommentek a legutolsó dolog, amire figyelni kell". Sőt, még arról is beszélt, hogy a pszichológus szerint az irigy kommentek nem eshetnek jól a szótárban sztár üdvöskéjének. 

"Az énekesnő huszonévesen már nyugdíjazta magát" - mondta Dancsó, aki azt is megfejtette, hogy az énekesnő nem vonult vissza.

Mint ismert, Tóth Andi a napokban adta ki a "Last Album" névre hallgató albumát. Dancsó kifejtette: ha a "the" névelő nélkül használjuk a "last" szót, akkor azaz előzőre utal, így Dancsó szerint ez Andinak nem az utolsó albuma, hanem az előző. "Há' mondtam én, hogy nem fogja abbahagyni" - tette hozzá. 

A teljes oltást a videós YouTube-csatornáján tudják végignézni. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés