Hirdetés

Váratlan fordulat: L. L. Junior hisztizik és csapkod

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, a tavaly augusztusi “gyorshajtásos-videózós" botrány után L. L. Junior állítólag ismét gyorsabban hajtott a kelleténél, és ezt rögzítette is egy kamera. A kommentelők nagyon kiborultak a rapper felelőtlenségén, azonban L. L. Junior azt állítja: nem ő vezetett, csak utasként ült az autóban.

L. L. Junior nemrégiben egy Instagram-sztoriban mutatta meg, hogy épp egy autóban utazik. A fotón viszont feltűnt az is, hogy a megengedett sebesség duplájával hajtják a járművet, ugyanis a GPS-en villogott az 50-es tábla, a sofőr azonban 99-cel száguldozott, lakott területen belül. 

L. L. Junior az újabb száguldozással kapcsolatban most a Tényeknek szólalt meg, szerinte egy rosszindulatú kommentháborúba keveredett - szúrta ki az nlc.hu.

Már annyira elegem van, hogy az emberek minden hülyeséget írnak. Ráadásul ez egy Bofi-dal, Apuka gyereke haza. Éppen egy tök bánatos dalt hallgattam, és a vészalkalmazást… utasként ültem egy autóban, és azt valahogy szerkesztették, nem szerkesztették. Nem tudom, hogy a sofőr éppen hol járt. A-ból B-be mentünk két koncert között. De, hogy megint ez van, hogy a Junior már megint lebuktatta magát, megint gyorsan hajtott…” 

- fakadt ki a rapper, aki szerint nagyon sokan nem kedvelik őt, és egy ilyen hír csak olaj lehetett a tűzre.

“Ez egy nagyon szép pillanat volt. Nem egy száguldozás volt” – tette hozzá L.L. Junior, aki már a feljelentésen is gondolkodott, de nincs ideje és energiára ilyen ügyekre. “Folyosópletykákról írnak címlapokat, és ez is hatással van a közreflexre, mert egyből elítélik az embert” – jegyezte meg.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés