Hirdetés

Három éve küzd betegségével Tompos Kátya, így derült ki, hogy nagy a baj

Nap Híre portré Nap Híre

Az információk szerint a színésznő betegsége 2021. őszén kezdődött, amikor megfertőződött a koronavírussal.

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, Tompos Kátya egy ritka és súlyos daganatos betegséggel küzd, amelyre Magyarországon nincs is gyógymód. A 41 éves színművésznő állapotáról a Fábián Juli Emlékalapítvány Facebook-oldalán számoltak be elsőként, ugyanis gyűjtést szerveznek a külföldi kezelésre. Arról is beszámoltunk, hogy Tompos Kátya Facebook-oldalán azt írták: a színésznő egyedül elérte a határait, ezért fordultak a nyilvánossághoz. 

A Blikk információi szerint a Jászai Mari-díjas színésznő kálváriája 2021. őszén kezdődött, amikor megfertőződött a koronavírussal. A betegség és szövődményei nagyon megviselték a szervezetét, csak lassan gyógyult, majd a sorozatos vizsgálatok, kontrollok nyomán derülhetett ki, hogy más probléma is van. A bulvárlap úgy tudja, a diagnózis sokkolta a színésznőt és a környezetét, de hamar elkezdett a gyógyulásra koncentrálni. Már külföldi kezelést is vett igénybe, ameddig az ő és szerettei anyagi kerete engedte - szúrta ki az nlc.hu.

“Próbál erős lenni, (…) de fizikailag is megviseli. Látszik rajta, hogy nincs jól” – árulta el a lapnak egy ismerős. Az is kiderült, hogy még a színésztársak sem tudták, hogy ekkora a baj. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés