Hirdetés

„Hiszek a gyógyulásodban” – élete legnagyobb csatáját vívja Tompos Kátya, ezt üzenték neki a kollégái

Nap Híre portré Nap Híre

A színművésznőért mindenki aggódik, és a hazai sztárok arra biztatnak mindenkit, segítsenek Kátyának.

Mi is beszámoltunk róla, hogy Tompos Kátya egy ritka és súlyos daganatos betegséggel küzd, amelyre Magyarországon nincs is gyógymód. A 41 éves színművésznő állapotáról a Fábián Juli Emlékalapítvány Facebook-oldalán számoltak be elsőként, ugyanis gyűjtést szerveznek a külföldi kezelésre. Ma Tompos Kátya Facebook-oldalán megjelent egy új bejegyzés, melyben azt írták, hogy a színésznő egyedül elérte a határait, ezért fordultak a nyilvánossághoz.  

A hír a barátait, pályatársait is sokkolta. Egyre több színművész, tévés, műsorvezető kezdte el felhívni a figyelmet arra, hogy aki teheti, támogassa Kátya felépülését. Ábel Anitát telefonon érte el a Bors, aki úgy vélekedett: itt az alkalom, hogy a social média felületeket hasznos dolgokra is használjuk, ne csak öncélú posztolásra. Sajnos május 25-én nem tud ott lenni a koncerten, de természetesen ő is utal az alapítványnak, és nagyon nagyon drukkol Kátyának. 

Csonka András szintén kifejezte aggodalmát.

"Hallottam híreket Kátya betegségével kapcsolatban, de nem tudtam, hogy mekkora a baj. Amikor Peller Anna hívott, hogy lesz egy ilyen poszt, és ha tudom, én is osszam meg, azonnal az volt a válaszom, hogy amit csak lehet, megteszek. Ez természetes. Hiszen csakis egymásra számíthatunk... Ha egy kollégánk nagy bajban van, menni kell, segíteni kell" – ecsetelte a színész.

Wolf Kati is kifejezte támogatását közösségi oldalán.

"Mennyire átrendeződnek az ember gondjai, ha látja, hogy más sokkal nagyobb harcot kell vívjon! Segítsetek Kátyának, ha tehetitek!" – kérte a követőit.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés