Hirdetés

Nincsenek szavak: újabb részletek Tompos Kátya állapotáról, így van most a színésznő

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy arról a naphire.hu is beszámolt, Tompos Kátya egy ritka és súlyos daganatos betegséggel küzd, amelyre Magyarországon nincs is gyógymód. A 41 éves színművésznő állapotáról a Fábián Juli Emlékalapítvány Facebook-oldalán számoltak be elsőként, ugyanis gyűjtést szerveznek a külföldi kezelésre. Most pedig Tompos Kátya Facebook-oldalán jelent meg egy új bejegyzés, melyben azt írták, hogy a színésznő egyedül elérte a határait, ezért fordultak a nyilvánossághoz. 

"Nem találunk szavakat arra, amit alig néhány óra leforgása alatt véghez vittetek. Nincs jobb szó a KÖSZÖNÖMnél, de amikor az összefogás, a TI összefogásotok reményt ad, mégis kevésnek tűnik" - írták a színésznő Facebook-oldalán a szörnyű betegség bejelentés után. 

Arról is beszámoltak, hogy Kátya az utolsó pillanatig a nyilvánosság teljes kizárása mellett próbált minden lehetőséget megragadva gyógyulni, küzdeni, "de egyedül elérte a határait."

"Amikor köszönetet mondunk, nem hagyhatjuk ki azokat sem, akik az idáig vezető úton mellette álltak, és amit a lehetőségek engedtek megtettek: kezelő orvosait, az egészségügyi dolgozókat a NEAK-ot - Kátya a gyógykezelése során közfinanszírozott járó és fekvőbeteg ellátásban, egyedi méltányossági gyógyszertámogatásban, illetve tervezett külföldi gyógykezelésben is részesült. A kezelésekkel, valamint a gyógyszerekkel összefüggő költségeket az állam a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőn keresztül finanszírozta- és végül, de nem utolsó sorban a Centrál Színház csapatát és azokat a barátokat, kollégákat, akik rendületlenül mellette álltak" - írták.

A bejegyzést azzal zárták, hogy "messze még a vége", majd megköszönték a reményt és a szeretetet. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés