Hirdetés

Ismert ember rokona Marics Peti új barátnője, aki miatt otthagyta Tóth Andit

Nap Híre portré Nap Híre

Állítólag nem most indulhatott el a románc a ValMar énekese és a titokzatos barna szépség között.

Március végén jelentette be Tóth Andi, hogy szakítottak Marics Petivel. A hírek akkor arról szóltak, hogy az énekesnő féltékenysége miatt ért véget a kapcsolat, azonban a napokban kiderült, hogy nem voltak alaptalanok a megérzései, és valóban egy harmadik fél lehet a háttérben. A naphire.hu arról is írt, hogy ez a barna hajú lány szerethette el Marics Petit Tóth Anditól.

Állítólag a titokzatos fiatal nő többször is szerepelt már a ValMar klipjeiben, így régebb óta ismerik már egymást Marics Petivel és a vonzalom sem most kezdődhetett. 

A lányról egyébként egyre több információ kerül napvilágra. A Ripost azt írja, a barna hajú szépség egy neves rendező húga, aki táncosként és modellként is tevékenykedik. A lány bátyja Manuel és a ValMar: Palvin/Hajnalokig című, tavaly nyáron forgatott klip létrejöttéből is kivette a részét. Ez már csak azért is érdekes, mert arról a forgatásról van szó, amelyben az akkor még fülig szerelmes Tóth Andi romantikázik Petivel.

Az is kiderült, hogy a lány nemrégiben szakított előző szerelmével. Az nem kérdés, hogy az énekes és a lány régóta ismerik egymást és a szélesebb baráti körük is megegyezik, azt azonban egyelőre nem tudni, mikor és milyen körülmények között kerülhettek közelebbi kapcsolatba.

Az eddigi információk szerint Peti kiszemeltje vidám, kedves természetű és nyitott személyiség - írja a lap. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés