Hirdetés

Véget ért Tóth Andi és Marics Peti kapcsolata?

Nap Híre portré Nap Híre

A hírek szerint a ValMar énekese elköltözött a közös otthonukból.

A Blikk azt írja, oka vannak annak, hogy a Sztárban sztár zsűritagjai hetek óta alig szólnak egymáshoz. A lap úgy tudja, a fiatal szerelmesek kapcsolata válságba került, sőt, Marics Péter már el is költözött a közös otthonukból.

A lap több névtelen forrásra hivatkozva írta meg, hogy állítólag a sztárpár között már hetek óta megromlott a viszony Tóth Andi féltékenysége miatt.

"Ők két fiatal művészember, akik vagy nagyon fent, vagy nagyon lent vannak. Kicsit olyan a kapcsolatuk, mint annak idején Latinovits Zoltánnak és Ruttkai Évának. Ugyanúgy képesek boldogan, szerelmesen együtt létezni, majd hatalmas harcokat vívni egymással, egy ilyen kapcsolatnak viszont nincs sok jövője" – mesélte a lapnak egy, a párhoz közel álló forrás.

A pletykák szerint már a csatornánál is tudják, hogy valami baj van a szerelmesekkel, ugyanis a Sztárban sztár műsorára már három hete külön érkeznek és a színfalak mögött sem keresik egymás társaságát.

"Ennek a kapcsolatnak érzelmileg bizony vége lehet, de ők maguk egyelőre próbálnak kapaszkodni a látszatba, nem szeretnének a műsor ideje alatt a szakítással járó hercehurcával foglalkozni, szeretnék kivárni, hogy ne legyenek szem előtt" - mondta egy másik forrás. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés