Hirdetés

Caramel is beleállt a Rúzsa Magdi körül kerekedő botrányba, jól megmondta a véleményét

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Egy kommentben mondta el, mit gondol az énekesnő elleni vádról, amire aztán választ is kapott.

Úgy tűnik, messze nincs vége Rúzsa Magdi és Horányi Juli ügyének: mint megírtuk, két videóklip miatt pattant ki a feszültség, Horányi Juli ugyanis azt állította, Rúzsa Magdi egyik videóklipje kísértetiesen hasonlít az övére. Megindult az adok-kapok, Magdi Facebook-oldalán reagált Juli állítására, Juli azonban továbbra sem akarja annyiban hagyni a dolgot, a közösségi oldalán hosszasan bizonyítgatja továbbra is, mennyi munkája van a klipben neki és csapatának is, sőt elárulta, jogi útra terelné az ügyet. 

Most újabb sztár szállt be a vitába: Molnár Ferenc Caramel Juli közösségi oldalán kommentben fejezte ki a véleményét - vette észre a Blikk.

"Bakker, ez elég kemény sztori! Viszont én itt megragadom az alkalmat, hogy gratuláljak a klipedhez! Nagyon jó klip! Nagyon szép operatőri munka, gyönyörűen dolgozott a colorist is, menő dreamy atmoszféra! Ritka jó klip egy nagyon jó dalhoz! Érezhető, hogy ez egy inspirált alkotás vizuálisan! Sajnálom a kialakult helyzetet!" - üzente a kiakadó félnek, aki úgy reagált: az ügy rettentően kellemetlen, de sokat jelent neki Caramel támogatása.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés