Hirdetés

Gusztustalan dologgal vádolja kollégája Rúzsa Magdit - reagált az énekesnő

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Két videóklip miatt pattant ki a feszültség, egyelőre nem tudni, hogyan tovább.

"Na, most nagyon ki vagyok akadva" – így kezdte TikTok-videóját Horányi Juli vasárnap. Szerinte ugyanis a Megasztár győztesének új videóklipje egy az egyben az ő február 14-én megjelent Sebzetten című dalának klipjét másolja. Horányi azt állítja, hogy a koncepció, a beállítások, a fényelés egy az egyben ugyanaz, mint az ő dalában -  és szerinte ez nem lehet véletlen.

A Nyugati Fény felhívta az üggyel kapcsolatban Rúzsa Magdit. Az énekesnő akkor nem kívánt nyilatkozni, nem sokkal később azonban Facebook-oldalán reagált.

"Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért, az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klippünkben 3 dolog azonos" - üzente Horányi Julinak.

"A tiédben is van autó, meg visszapillantó (kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng (teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. (Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a youtube előtt töltöm az időm)" - írta Rúzsa Magdi. 

Horányi Juli egyelőre ügyvéddel egyeztet, a lapnak Rúzsa Magdi posztjára mindössze annyit reagált: "durva!"

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés