Hirdetés

Súlyos fenyegetésekkel folytatódik Horányi Juli és Rúzsa Magdi balhéja

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Ahogy arról lapunk is beszámolt, két videóklip miatt tört ki a feszültség Horányi Juli és Rúzsa Magdi között.

Mint megírtuk, a Megasztár győztesének új videóklipje egy az egyben Horányi Juli február 14-én megjelent dalának a klipjére hasonlít. Juli at állítja, hogy a koncepció, a beállítások, a fényelés egy az egyben ugyanaz, mint az ő dalában -  és szerinte ez nem lehet véletlen.

Később Magdi is reagált a vádakra, aki arra kérte Julit, hogy "ne beszéljen össze sületlenségeket a médiában", majd hozzátette, hogy "a ma generált cirkuszodért az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klippünkben 3 dolog azonos".

Horányi továbbra sem akarja annyiba hagyni a dolgot, a közösségi oldalán hosszasan bizonyítgatja továbbra is, mennyi munkája van a klipben neki és csapatának is, sőt elárulta, jogi útra terelné az ügyet.

Még mindig nem tudommegemészteni azt, ami történt

- emelte ki az énekesnő, majd úgy fogalmazott, hogy közel egy éve stílust váltott, majd megszületett az új dala, amihez a klip is készült. 

Liza tavaly szeptemberben küldte el az ötleteit, a második volt az, amit elfogadtunk, a helyszínnel, ami sok utánajárás és keresgélés után a kunbaracsi Vörös Kastély lett, amit meg is kaptunk az autóval, a hozzá kitalált stylinggal, a lángokkal, az egész üzenettel: szakítok, elhagylak és felégetem a múltam. Február 14-én jött ki a klip és 2 hónappal később, napra pontosan április 14-én, döbbenten láttuk Pénzes Bencével, a klipem operatőrével, Lizával a rendezővel, hogy megjelent egy másik klip, gyakorlatilag azonos történettel, ugyanazon a helyszínen, hasonló beállításokkal és stylinggal. Mivel a két klipnek ugyanaz a gyártó cége, nem tudunk arra gondolni, hogy ez puszta véletlen és, hogy csak benéztük a dolgot! Nagyon ideges és feldúlt vagyok, és azon is gondolkodom, hogy jogi útra terelem a történteket...

- írta hosszan az oldalán, végül bejegyzését azzal zárta, hogy alszik még egyet erre az egész történetre, mert úgy gondolja, ez már önmagában szegénységi bizonyítvány mindenkinek, aki ebben szerepet játszott, és le van döbbenve azon, hogy ilyen előfordulhat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés