Hirdetés

Bochkor Gáborral valami nagyon furcsa dolog történt a szavazófülkében

Nap Híre portré Nap Híre

A népszerű rádiós nagyon összezavarodott, senkit nem ismert a szavazóíveken, és a plakátok se segítettek neki.

A vasárnapi európai parlamenti és önkormányzati (valamint nemzetiségi) választások másnapján Bochkor Gáborék a Retro Rádió reggeli műsorában elemezték a voksolás eredményeit.

A műsorvezető egészen összezavarodott a szavazófülkében, azt sem tudta, hogy kire szavazzon, hiszen „az átlagember a kampányban annyit vesz észre, hogy a településén megjelenik egy csomó arc. Csomó arc, akiket a büdös életben nem láttál” – mondta Bochkor, hozzátéve, hogy azt sem tudta, hány papírt kap majd a kezébe. 

Aztán amikor megkapta a „rakás ívet, elkezdte olvasni a névsort, és senkit nem ismert.

A plakátok nem segítettek eligazodni, hiszen azokról egy arcot ismert meg, viszont a papíron arcképek már nem voltak, csak nevek, így össze sem tudta kapcsolni, hogy kit látott az utcán, és ki van a szavazólapon. Kifejtette, hogy általában tájékozottnak tartja magát, de már nem is akar az lenni, elege van - írja a 24.hu.

"Azt se tudom, hogy az nyert-e, akit behúztam. Nyilván a programját se ismered ezeknek az arcoknak, akikkel tele vannak az utcák"

– fejtegette tovább Bochkor, majd azzal zárta gondolatait, hogy kíváncsi rá, egyedül van-e a helyzetével vagy többen is így vélekednek.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés