Hirdetés

Olyan részlet derült ki Bochkor Gábor szerelmi életéről, amelyről sejtelmünk sem volt

Nap Híre portré Nap Híre

Bochkor Gábor 60 éves lett, ráadásul amióta szakított Várkonyi Andreával nem volt nyilvánosan is felvállalt, komoly kapcsolata. A rádiós műsorvezetőnek rengetegen felajánlkoznak még a reggeli műsora közben is, kommentekben. Sokszor még ő maga is szóvá teszi élő adásban, hogy meglepi, hogy még mindig milyen népszerű a gyengébbik nem körében. Az is köztudott, hogy egy kivételtől eltekintve  senkivel sem maradt baráti kapcsolata a szakítás után: egyedül Tornóczky Anitával vannak máig jó viszonyban.

Egyáltalán nem meglepő, hogy Medgyessy Péter nevelt lánya is ott volt Bocsi műsoros születésnapi buliján a Budapesti Kongresszusi Központban. A ma már állatvédőként dolgozó Tornóczky Anita alig volt 20, amikor a 15 évvel idősebb rádióssal egymásba szerettek. És bár már 25 esztendeje szakítottak, mint Anita születésnapi köszöntőjében bevallotta: máig fontos neki az együtt töltött 2 és fél év, hiszen neki Bocsi volt az élete első nagy szerelme. Majd egy régi történetet is hallhatott a hallgatóság, amiből kiderült, milyen is volt az ünnepelt barátnőjének lenni annak idején - írja a Blikkrúzs.

"Történt egyszer, hogy szerelmünk hajnalán, amikor épp Nashville-be utaztál, felszálltál a repülőre és azonnal felhívtál és azt mondtad, hogy hiányzom. Nagyon romantikus volt" - mondta Anita, akinek nem csak ez az emlék maradt meg a közös évekből. "Sosem felejtem az üvöltő rádióra és heves szívdobogásra ébredéseket reggel 4:30-kor. Azóta is minden egyes nap felébredek 4:30-kor" – mesélte nevetve.

Anita azt is elmondta korábban, hogy sérelem mindkét fél részéről volt, ezért akkor egy fél évig nem is beszéltek egymással. Aztán kibékültek, sőt, egyszer újra meg is próbálták együtt, de mindketten azt érezték, hogy ebből már nem lesz semmi komoly. Nem bántották meg egymást, tiszteletben váltak el. És ezt Gábor is megerősítette korábban. "Ő volt az egyik legjobb fej csaj, akivel együtt voltam. Sosem veszekedtünk, így nem is váltunk el haragban" – mondta a rádiós.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés