Hirdetés

Mindenki erre a hírre várt: Bangó Margit végre jól van

Nap Híre portré Nap Híre

Kétszer is megküzdött a rákkal, hamarosan újra kontrollra kell mennie, de nagyon bizakodó.

Korábban a Naphire.hu-n is beszámoltunk róla, hogy a Kossuth-díjas énekesnő másodszor is legyőzte a rákot. Betegsége tavaly nyáron újult ki, kórházba került, ahol megműtötték.  Szerencsére a mostani, negyedéves ellenőrzések nagyon pozitív hírekről árulkodnak, az énekesnő pedig nagyon pozitívan áll a világhoz.

"Prímán vagyok! Tulajdonképpen annyi változás van, hogy az utóbbi két vizsgálat során nyoma sem volt a daganatnak. Szeptember elején lesz újabb kontroll, ugyanis háromhavonta kell járnom vizsgálatokra. Hiszem, hogy már nem lesz semmi probléma"

– mesélte Bangó Margit a Borsnak. Bár a 72 éves előadó gőzerővel dolgozott az elmúlt hónapokban is, azért augusztusban adott magának egy kis pihenőidőt. Strandra nem szívesen megy, inkább otthon töltötte az időt a családjával.

Bangó Margit kiemelte, hogy szerinte a felépülésében nagyon nagy szerepe volt a hitének, akaraterejének, na meg persze a családjának. Az énekesnő az interjú során dédunokájával is büszkélkedett, Tinácska ugyanis mesterképzésre készül az egyetemen, ahová maximumpontszámmal vették fel. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés