Hirdetés

Kórházba került Bangó Margit

Garai Kitti portré Garai Kitti

Bangó Margit már kétszer legyőzte a rákót, de a nyár közepén ismét kiújult a korábbi daganatos betegsége. Az  énekesnő kórházba került, az operációt nem lehetett elkerülni, de szerencsére már otthonában lábadozik.

"A harmadik műtét az már jól sikerült, tehát pozitív lett az eredmény. A két első műtét rosszindulatú daganat volt, a harmadik szerencsés volt" - mondta Bangó Margit.

Az énekesnő összesen hat kemoterápiás kezelésen esett át, amitől nagyon félt, ugyanis az előző alkalommal nagyon rosszul viselte. Mint mondta, most szinte észre sem vette az egészet.

"Ez a betegség azért nem úgy van, hogy vége van és akkor már nincs több kezelés. Sajnos ez egy olyan betegség, amit állandóan kontroll alatt kell tartani három havonta. Nagyon hiszek benne, hogy meg fogok gyógyulni, mert nem az az ember vagyok, aki feladja" - idézte a Blikk

az énekesnőt, akinek a közönség szeretete adott erőt mindig. 

A betegségnek köszönhetően kilenc hosszú év után kibékült lányával is, de Emilióval és unokájával, Tinával még minden nem beszél. Bangó Margit ezzel kapcsolatban elmondta, hogy minden családban vannak összezörrenések, de ők nem az a család, akik egy életen át haragudni fognak egymásra. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés