Hirdetés

Bangó Margit másodszor küzdött meg a rákkal, három műtétje is volt

Garai Kitti portré Garai Kitti

A Kossuth-díjas énekesnő óriási hírről számolt be: másodszor is legyőzte a rákot. Bár még nem tért vissza a régi ereje, de szerencsére már minden eredménye negatív.

Idén nyáron derült ki, hogy Bangó Margit betegsége ismét kiújult, újra meg kell küzdeni a rákkal. Az énekesnő rövid idő alatt három műtéten is átesett, de már túl van a nehezén. 

Hála istennek, most már jól vagyok. Még nem tért vissza a régi erőm, de alakulok. Most voltam kontrollon, minden eredményem negatív, már második alkalommal. Három havonta járok ellenőrzésekre

- kezdte a Borsnak az énekesnő, aki hamarosan lányával, Bangó Marikával egy anya-lánya duettet fog előadná az egyik műsorban. 

A Kossuth-díjas művésznő azt is elárulta, hogy mi a titka: minden szívből ad, és amit ad, azt kapja vissza a rajongóktól. Számára ez, valamint a hite a legfontosabb a dolog. 

Azt üzenem annak, aki beteg, hogy legyen hite! Isten az orvosok orvosa. Hogyha azt mondja egy doktor vagy kettő, hogy nem tud meggyógyulni, az nem igaz. Az élő bizonyíték erre én vagyok. Másodszor győztem le a rákot, itt vagyok, teszem a dolgomat. Fellépek, járok vidékre is, ugyanolyan elánnal énekelek, mint mindig. Ebből nem tudok engedni 

- mondta az énekesnő, akinek a betegség nagy változást hozott az életébe, ugyanis a színpadon most már csak ülve énekelni. Bangó Margit elárulta, így kicsit nehezebb a levegővétel és az éneklés technikája, de az emberek így is imádják. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés