Hirdetés

39 órás botrányos késés: így magyarázkodik a Budapest Airport

Nap Híre portré Nap Híre

Reagált a Budapest Airport egy törökországi járat 39 órás késésére. A gép péntek helyett csak ma reggel tudott elindulni.

Mi is írtunk arról, hogy olyan elképesztő állapotok uralkodnak Ferihegyen és más reptereken is, ami már az Orbán-kormánynak, sőt Debreczeni Zitának is sok. Különösen komoly bajok vannak Budapest és Törökország között.

Arról is beszámoltunk, hogy 39 (!) órán át várakoztak Ferihegyen a törökországi járat utasai

A Budapest Airport közleménye szerint a Tailwind Airlines Antalyába induló charter járata hajtómű meghibásodás miatt nem tudott elindulni az eredetileg tervezett időpontban, pénteken 16:40-kor. Amint a földi kiszolgáló vállalat megkapta a járattal kapcsolatos aktuális információkat a légitársaságtól, azonnal tájékoztatta a terminálon várakozó utasokat a Budapest Airport kollégáinak segítségével - írja a Blikk.

A légitársaság döntése értelmében az utasok pénteken este ételutalványt kaptak, és a földi kiszolgáló vállalat odakísérte őket ahhoz a vendéglátó egységhez, ahol ezt az utalványt be tudták váltani. Közben a légitársaság közölte, hogy a gép továbbra is javítás alatt áll, és a járat várhatóan szombaton tud elindulni. Az utasok visszakapták a poggyászukat, mire azonban a légitársaság döntése megszületett arról, hogy az utasoknak szállást biztosít éjszakára, az utasok nagy része már elhagyta a terminálépületet - írták a tájékoztatóban.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés